Witold Kepinski - 23 oktober 2024

Vicarius en Distology slaan handen ineen voor de Benelux

Vicarius en Distology hebben een strategische samenwerking aangekondigd voor de Benelux-regio. Distology zal een cruciale rol spelen in de distributie van Vicarius’ innovatieve kwetsbaarheidsremediatieplatform vRx naar een breder publiek in de Benelux-markt.

Vicarius en Distology slaan handen ineen voor de Benelux image

Door de expertise van Vicarius op het gebied van kwetsbaarheidsremediatie te combineren met de sterke kanaalrelaties van Distology, streeft het partnerschap ernaar om de kritieke behoefte aan een effectievere en efficiëntere manier om kwetsbaarheidsbeheer en patching aan te pakken, aan te spreken.

"We zijn verheugd om samen te werken met Distology om onze reikwijdte in de Benelux-regio uit te breiden," aldus Moty Cohen, Channel Partner Director bij Vicarius. "Distology's reputatie voor het leveren van geavanceerde cybersecurity-oplossingen past perfect bij onze missie om organisaties te helpen hun assets te beschermen tegen kwetsbaarheden. Samen zullen we bedrijven in staat stellen om hun beveiligingshouding te versterken en risico's te minimaliseren."

"Vicarius' kwetsbaarheidsremediatieplatform vRx is een waardevolle aanvulling op ons portfolio van cybersecurity-oplossingen," aldus Marco Hovestad, Sales Manager bij Distology. "We zijn ervan overtuigd dat het partnerschap aanzienlijke voordelen zal bieden aan onze kanaalpartners. vRx is een gebruiksvriendelijk platform dat veel belangrijke voordelen biedt bij het aanpakken van de kwetsbaarheidsremediatiebehoeften van hun klanten."

Sophos All Colours BW 10-10-2024 tm 31-10-2024 DIC Awards BW tm 28-10-2024
Huawei 21/10 - 04/11 BN + BW

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!