Witold Kepinski - 23 oktober 2024

Abnormal Security breidt uit naar Nederland onder leiding van een ervaren team

Abnormal Security, een speler op het gebied van AI-native beveiliging van menselijk gedrag, is trots om zijn uitbreiding naar de Benelux-, Scandinavische en Franse markten aan te kondigen, onder leiding van Danny Kaptein, Regional Director van Noord-Europa.

Abnormal Security breidt uit naar Nederland onder leiding van een ervaren team image

Aiden van Nes, Channel Manager, Noord-Europa, werkt samen met lokale kanaalpartners die op hun beurt Nederlandse organisaties zullen helpen om hun e-mailomgeving veiliger te maken en te beschermen tegen geavanceerde cyberaanvallen.

Met de toenemende dreiging van phishing-aanvallen, zakelijke e-mailcompromittering en leveranciersfraude, is het belang van robuuste e-mailbeveiliging nog nooit zo groot geweest. Cybercriminelen richten zich constant op het meest kwetsbare eindpunt, namelijk de mens zelf, en de opkomst van generatieve AI maakt deze sociaal-geïnspireerde aanvallen nog verfijnder. Als reactie daarop biedt Abnormal Security een innovatieve oplossing die geavanceerde AI- en machine learning-technologie gebruikt om verdachte e-mails te detecteren en te blokkeren voordat ze schade kunnen aanrichten. Daarnaast gebruikt het bedrijf dezelfde AI-technologie om samenwerkings- en cloud infrastructuur tools zoals Slack, Salesforce, ServiceNow, Workday en Amazon Web Services te beveiligen. Deze functionaliteit zal later dit jaar worden uitgebreid naar Nederland, waardoor organisaties hun bedrijfsapplicaties kunnen beschermen tegen account overnames en kwaadaardige activiteiten.

Indirect

"We zijn verheugd om uit te breiden naar Nederland," zegt Danny Kaptein. "Met disruptieve technologie, jarenlange AI-ervaring en expertise op het gebied van e-mailbeveiliging, zijn we ervan overtuigd dat we Nederlandse organisaties kunnen helpen om hun digitale veerkracht te versterken."

Aidan van Nes voegt toe: "Hoewel enkele toonaangevende partners al hebben aangegeven dat ze strategisch willen samenwerken in onze regio, is er veel potentieel, vooral voor de juiste partners." Abnormal Security werkt 100% indirect via het 2-tier model.

Irene Garcia Romay, Senior Field & Channel Marketing Manager, benadrukt het belang van een proactieve aanpak bij Abnormal Security: "Door gerichte marketingcampagnes en educatieve activiteiten willen we Nederlandse organisaties bewust maken van de risico's van geavanceerde e-mail aanvallen en de voordelen van onze AI-native oplossing."

Over Abnormal Security

Abnormal Security is een AI-native platform voor beveiliging van menselijk gedrag, dat machine learning inzet om geavanceerde inkomende aanvallen te stoppen en gecompromitteerde accounts te detecteren via e-mail en verbonden applicaties. De anomalie detectie motor maakt gebruik van identiteit en context om menselijk gedrag te begrijpen en het risico van elk cloud-e-mail gebeurtenis te analyseren, waardoor geavanceerde, sociaal-geïnspireerde aanvallen die zich richten op menselijke kwetsbaarheden worden gedetecteerd en gestopt.

Organisaties kunnen Abnormal binnen enkele minuten inzetten met een API-integratie voor Microsoft 365 of Google Workspace en direct de volledige waarde van het platform ervaren. Extra bescherming is beschikbaar voor Slack, Workday, Salesforce, ServiceNow, Zoom, Amazon Web Services en verschillende andere cloudapplicaties.

Meer informatie - www.abnormalsecurity.com

Sophos All Colours BW 10-10-2024 tm 31-10-2024 DIC Awards BW tm 28-10-2024
Sophos All Colours BN + BW  10-10-2024 tm 31-10-024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!