Witold Kepinski - 24 oktober 2024

Stellar Cyber ​​biedt RiskShield Cyber ​​Insurance programma voor MSSP

Stellar Cyber, speler in Open XDR- beveiligingsoplossingen, kondigt met trots de lancering aan van zijn RiskShield Cyber ​​Insurance Program, speciaal ontwikkeld voor Managed Security Service Providers (MSSP's) en hun klanten.

Stellar Cyber ​​biedt RiskShield Cyber ​​Insurance programma voor MSSP image

RiskShield integreert cyberverzekeringsopties voor MSSP's met behulp van het Stellar Cyber ​​Open XDR-platform om de risicoacceptatieanalyses van verzekeraars te stroomlijnen en te versnellen en aangepaste bescherming mogelijk te maken die past bij bestaande risico's.

RiskShield biedt MSSP's en hun klanten volgens Stellar Cyber de volgende voordelen:

  • Exclusieve cyberverzekeringstarieven: MSSP's kunnen hun klanten op maat gemaakte cyberverzekeringsdekking aanbieden tegen zeer concurrerende tarieven, waardoor de waarde van hun beheerde beveiligingsdiensten toeneemt.
  • Verbeterde marktpositie: MSSP's onderscheiden zich op de concurrerende markt voor cyberbeveiliging door deze unieke service met toegevoegde waarde aan te bieden.
  • Uitgebreide rapporten over beveiligingsdekking: De Stellar Cyber ​​Coverage Analyzer biedt gedetailleerde beveiligingsrapporten, waardoor de transparantie en het vertrouwen tussen MSSP's en hun klanten worden vergroot, de beveiliging wordt verbeterd en verzekeringspremies worden verlaagd.
  • Gestroomlijnd verzekeringsproces: via partnerschappen met verzekeringsmaatschappijen vereenvoudigen MSSP's het proces voor het afsluiten van een cyberverzekering. Zo zorgen ze ervoor dat hun klanten de juiste dekking krijgen met deskundige acceptatie- en regelgevingsondersteuning.

Programma Details

Het RiskShield-programma debuteert in samenwerking met Converge Insurance, waardoor MSSP's hun klanten op maat gemaakte cyberverzekeringsoplossingen kunnen bieden die ongeëvenaarde dekking en prijzen bieden. Dit innovatieve programma markeert een andere belangrijke mijlpaal in hoe MSSP's die Stellar Cyber ​​Open XDR gebruiken, unieke waarde toevoegen aan hun beveiligingsdiensten.

De kern van het programma is de Stellar Cyber ​​Coverage Analyzer, een geavanceerde tool die MSSP's in staat stelt een duidelijk, uitgebreid beeld te schetsen van de beveiligingshouding van een klant. Door toegang te krijgen tot gegevens van geïnstalleerde beveiligingstools, zoals Endpoint Detection and Response (EDR), Multi-Factor Authentication (MFA) en Firewalls, gebruikt de Coverage Analyzer het MITRE ATT&CK-framework om de breedte en effectiviteit van de beveiligingsdekking te evalueren. MSSP's delen deze analyses met hun klanten, evenals met elke verzekeraar, om de bepaling van de geschiktheid voor premium cyberverzekeringsdekking en concurrerende prijzen te vergemakkelijken.

"Het Stellar Cyber ​​RiskShield-programma is een convergentie van risicobeheer en cyberbeveiliging die ongetwijfeld kleine en middelgrote bedrijven zal helpen de cyberverzekeringsbescherming die ze nodig hebben beter te begrijpen en te verkrijgen", aldus Dr. Mike Saylor, CEO en oprichter van Blackswan Cybersecurity.

XDR platform

De eerste verzekeringspartner van Stellar Cyber ​​is Converge Insurance, een speler in cyberverzekeringstechnologie die bekendstaat om de integratie van geavanceerde technologie en deskundige acceptatie om dekking te bieden aan bedrijven met een omzet tot 750 miljoen dollar. Deze samenwerking heeft ConvergeConnect opgeleverd, dat primaire cyberdekking biedt via partnerschappen met vooraf gekwalificeerde technologieproviders. Converge Insurance biedt deskundige risicobeoordelingen en concurrerende verzekeringstarieven, wat de robuuste beveiligingsmaatregelen weerspiegelt die door de MSSP's zijn geïmplementeerd met behulp van het Stellar Cyber ​​Open XDR-platform.

Converge vereenvoudigt het cyberverzekeringsproces voor MSSP's en hun klanten nog verder door toegang te bieden tot groothandelsmakelaars die gespecialiseerd zijn in naleving van staats- en lokale regelgeving. Zo wordt een soepel en efficiënt traject naar het afsluiten van een cyberverzekering gegarandeerd.

"Bij Stellar Cyber ​​zetten we ons in om MSSP's te voorzien van innovatieve functies en middelen die niet alleen de beveiliging verbeteren, maar ook aanzienlijke bedrijfswaarde toevoegen aan hun diensten", aldus Jim O'Hara, Chief Revenue Officer bij Stellar Cyber. "Onze strategische relatie met Converge Insurance via het RiskShield Cyber ​​Insurance Program is de eerste in een reeks innovatieve cyberverzekeringspartnerschappen. Door de kracht van ons Open XDR-platform te benutten, kunnen MSSP's klanten cyberverzekeringen aanbieden met transparante risicobeoordelingen en concurrerende tarieven. Ons Converge-partnerschap weerspiegelt onze missie om uitzonderlijke beveiliging en waarde te bieden, waardoor onze MSSP-partners de markt kunnen leiden en ervoor kunnen zorgen dat hun klanten uitgebreide, effectieve cyberverzekeringsdekking kunnen afsluiten."

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 Telindus Proximus banner 1 22-10 t/m 27-10
DIC Awards BN tm 28-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!