Witold Kepinski - 23 oktober 2024

Dennis Ebbenhorst volledig eigenaar van BizzCon

Met ingang van 22 oktober is Dennis Ebbenhorst volledig eigenaar van ICT-bedrijf BizzCon. De Managed Service Provider levert full service ICT-dienstverlening aan de horeca en retail.

Dennis Ebbenhorst volledig eigenaar van BizzCon image

Ruim zes jaar geleden startten Dennis en compagnon Jan van de Poel het bedrijf. Jan was vooral werkzaam achter de schermen, maar heeft een belangrijke bijdrage geleverd aan waar BizzCon nu staat. Via deze weg wil team BizzCon hem ontzettend bedanken voor de afgelopen jaren en veel succes wensen met toekomstige stappen. 

De verandering heeft geen invloed op de samenwerking met klanten en partners. Dennis was al verantwoordelijk voor de organisatie en zal dit ook blijven. Daarmee blijft de bedrijfsvoering en kwaliteit van dienstverlening onveranderd. Dennis: “We zijn BizzCon gestart, omdat we vonden dat er in de retail en horeca behoefte was aan totaalontzorging op ICT-gebied. Vanuit deze overtuiging hebben we samen met onze klanten gebouwd aan BizzCon en hier gaan we dan ook met veel plezier en vertrouwen mee verder.”

BizzCon is een ICT-bedrijf uit de Meern, gespecialiseerd in krachtige ICT-oplossingen voor de horeca en retail. In de dienstverlening focust zij zich op advies, implementatie en support van internet, telefonie, integratie van systemen, wifi, kassa-ondersteuning en de ondersteuning bij verstoringen. Gespecialiseerde kennis en persoonlijke aandacht staan centraal in de full service ICT-dienstverlening voor een vast bedrag per maand.

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 Annemieke DO NOT REMOVE
Sophos All Colours BN + BW  10-10-2024 tm 31-10-024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!