Witold Kepinski - 24 oktober 2024

Cisco biedt AI innovaties om de werknemerservaring te verbeteren

Cisco introduceert op WebexOne nieuwe AI-aangedreven oplossingen om de verbinding en samenwerking tussen werknemers te verbeteren. Het bedrijf kondigde verschillende nieuwe innovaties aan, waaronder Cisco Spatial Meetings, Ceiling Microphone Pro, nieuwe Cisco AI Assistant voor Webex-mogelijkheden en meer.

Cisco biedt AI innovaties om de werknemerservaring te verbeteren image

Tegenwoordig willen werknemers en IT-teams oplossingen die naadloze en intelligente samenwerking mogelijk maken, aldus Cisco. Van het leveren van verbeterde vergaderkwaliteit tot het mogelijk maken van verhoogde productiviteit en gestroomlijnd apparaatbeheer, Cisco's nieuwe AI-innovaties zijn ontworpen om werk en werkruimtes te transformeren.

"Met AI ingebakken in elk onderdeel van Cisco's productportfolio, helpen we organisaties hun werkplekken toekomstbestendig te maken met oplossingen die klaar zijn voor de volgende generatie van hoe en waar mensen werken", aldus Jeetu Patel, Executive Vice President en Chief Product Officer, Cisco. "We bieden onze klanten intelligente, aanpasbare en eenvoudig te beheren technologie die de ervaringen van hun werknemers en klanten verbetert."

Het leveren van ervaringen met een afstand van nul

In dit tijdperk van gedistribueerd werken hebben werknemers behoefte aan ervaringen die ervoor zorgen dat alle deelnemers aan vergaderingen zich in dezelfde ruimte bevinden, ook al is dat niet zo – een concept dat Cisco Distance Zero noemt. Cisco maakt gebruik van AI om slimme werkplekken opnieuw vorm te geven en eerlijke en inclusieve vergaderervaringen mogelijk te maken voor iedereen, ongeacht waar en hoe ze werken. Nieuwe innovaties zijn onder andere:

  • Cisco Spatial Meetings : verander elke ruimte die is uitgerust met een Cisco Room Bar Pro in een verbluffende, meeslepende studio en lever ruimtelijke video aan Webex voor Apple Vision Pro-gebruikers – eenvoudig met een eenvoudige software-upgrade. Met elk Room Bar Pro-apparaat en een Apple Vision Pro kunnen gebruikers dingen doen zoals productdemo's, externe training, onderwijs en meer met video die opmerkelijke diepte en dimensie bevat.
  • Cisco Ceiling Microphone Pro: Leg natuurlijke gesprekken vast vanaf elke plek in verschillende werkruimtes. Deze eerste adaptieve microfoon in de branche gebruikt AI om zich automatisch aan te passen aan de positie van de spreker en wijzigingen aan te brengen in de configuratie van de ruimte. De Cisco Ceiling Microphone Pro is compatibel met Cisco-camera's en kamersystemen en biedt een volledig geïntegreerde en meeslepende vergaderervaring die eenvoudig te beheren is. Het instellen van de microfoon is nu sneller dan ooit en duurt minuten in plaats van uren.

Slimme werkruimten beheren

Met de opkomst van flexibel werk zijn IT-verantwoordelijkheden uitgebreid, samen met de toegenomen verwachtingen van werknemers. Om dit aan te pakken, geeft Cisco IT- en faciliteitenteams de mogelijkheid om hun werk te stroomlijnen met:

  • Workspace Designer: Automatiseert volledig het ontwerp en de aanpassing van werkruimten. Het biedt een 3D-weergave van audio- en videodekking en versnelt de tijd die nodig is om video-enabled hybride werkruimten te implementeren.
  • Slimme diagnose in Control Hub: Hiermee kan IT dynamisch en in realtime problemen in vergaderruimten identificeren en oplossen.
  • ThousandEyes-integratie voor de Desk Phone 9800-serie en Webex Calling: helpt bij het bewaken en oplossen van problemen in realtime, waardoor de uitvaltijd wordt beperkt door bij te houden waar gespreksproblemen vandaan komen.

Bevorderen van de productiviteit en betrokkenheid van werknemers

Om de samenwerking te bevorderen en de productiviteit te verhogen, kunnen gebruikers met Cisco AI Assistant:

  • Automatiseer workflows via integraties met bedrijfsapps zoals Salesforce, ServiceNow, Zendesk en meer.
  • Integreer met Glean, zodat gemeenschappelijke klanten discussies kunnen verbeteren en de besluitvorming kunnen versnellen met behulp van de kennisgrafiek en connectoren, waaronder Outlook, Salesforce en ServiceNow.
  • Kies met Amazon Bedrock het Large Language Model (LLM) dat het beste bij uw behoeften past.
  • Deel samenvattingen en recaps op externe platforms, waaronder Microsoft Outlook, Teams, Copilot en Slack.

Extra nieuwe mogelijkheden om de betrokkenheid van werknemers te vergroten zijn onder meer:

  • Verbeteringen van Vidcast: Nieuwe functies zoals hoogtepunten, hoofdstukken en transcripties verbeteren de mogelijkheden van asynchrone video. AI-gegenereerde Vidcast stelt gebruikers binnenkort in staat om een ​​PDF of PPT te uploaden en automatisch een script en voice-overs te genereren in de taal en toon van hun keuze. Dit bespaart veel tijd en verbetert de gebruikerservaring.
  • Door AI gegenereerde Slido-peilingen: Deelnemers aan vergaderingen kunnen AI gebruiken om Slido-peilingen te genereren tijdens webinars en grote vergaderingen.
Annemieke DO NOT REMOVE Telindus Proximus banner 1 22-10 t/m 27-10
Freshworks BN + BW | Static Ad 9-4 | 21-10 tm 28-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!