Witold Kepinski - 24 oktober 2024

Sirrus | Microsoft Cloud Experts wint Pax8 Beyond Award at Beyond EMEA 2024

Sirrus heeft tijdens de eerste Beyond EMEA-conferentie van Pax8 de Pax8 Beyond partner award gewonnen in de categorie: ‘Pax8 Peak Performance operations’. De award erkent partners die een aanzienlijke omzetgroei, cloudadoptie en het succes van bedrijven wereldwijd hebben gerealiseerd door o.a. hun relatie met Pax8 en zijn innovatieve marketplace volledig te benutten.

Sirrus | Microsoft Cloud Experts wint Pax8 Beyond Award at Beyond EMEA 2024 image

“We zijn trots op de erkenning die we ontvangen van onze community waar meer dan 35.000 Managed Service Providers wereldwijd aan deelnemen. Samen met Pax8 helpen wij onze klanten met de beste oplossingen om ze nog beter te laten presteren en focus kunnen houden op hun core-business”, aldus Ricardo van Katwijk, Algemeen Directeur van Sirrus.

Beyond EMEA 2024, dat van 13 tot en met 15 oktober in Berlijn werd gehouden, bood Pax8-partners drie dagen vol meeslepende kennissessies, netwerken en innovatie. Deelnemers kregen cruciale zakelijke inzichten via keynote-presentaties van leiders uit de industrie en op maat gemaakte break-out sessies. 12 prijzen werden uitgereikt tijdens de laatste dag van de conferentie, die de ongelooflijke transformatie, impact en het succes van deze partners binnen het ecosysteem laten zien via hun partnerschap met Pax8.

“Onze partner-community blijft het kanaal in Europa vooruithelpen door hun toewijding om kleine en middelgrote bedrijven te voorzien van geavanceerde Cloud technologie oplossingen”, aldus Harald Nuij, CEO van Pax8 EMEA. “Deze erkenningen weerspiegelen hun voortdurende inspanningen om klanten te voorzien van innovatieve oplossingen, hun groei te stimuleren en het Europese IT-landschap te transformeren.

Gartner BW tm 02-11-2024 Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024
Specops Software 22/10 t/m 5/11 BN+BW

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!