Witold Kepinski - 25 oktober 2024

Xebia benoemd tot 2024 EMEA Service Partner van het Jaar van dbt Labs

Xebia maakt bekend dat het door dbt Labs is benoemd tot 2024 EMEA Service Partner van het Jaar. Dit is op basis van prestaties op gebied van datatransformatie en ondersteuning in de open source community. De award is overhandigd tijdens de Coalesce Partner Summit in Las Vegas (foto).

Xebia benoemd tot 2024 EMEA Service Partner van het Jaar van dbt Labs image

dbt Labs en Xebia werken al langer intensief samen. De consultancy van Xebia zit diepgeworteld in het ecosysteem van dbt, waarin het Xebia-team talloze contributies heeft gemaakt aan het open-source project van dbt. Inmiddels heeft Xebia meer dan 50 implementaties begeleid bij klanten. Dit geldt zowel voor dbt Core als dbt Cloud versies in verschillende sectoren zoals finance en retail.

Door de succesvolle implementaties zijn klanten in staat om hun datainfrastructuur te moderniseren en het maximale te halen uit de analytics workflow. Xebia begeleidt organisaties in advies, maar ook ontwerp, implementatie en educatie. Naast de Partner van het Jaar-award wordt Xebia erkend als dbt Learn Training Partner.

“Onze samenwerking met dbt Labs toont onze visie en ons geloof in de kracht van data”, aldus Giovanni Lanzani, Global Practice Leader Data & AI Consulting bij Xebia. “Met de Partner van het Jaar-award tonen we het vertrouwen in onze toekomst van analytics.”

Door de samenwerking met dbt Labs blijft Xebia vooroplopen in het leveren van impactvolle, datagerichte oplossingen, gericht op operationele verbeteringen. Xebia blijft innoveren en bijdragen aan de dbt-community, en is toegewijd aan het leveren van sterke service. Daarin gaat het om open-sourcebijdragen tot geavanceerde consulting en training, zodat klanten volop kunnen inzetten op initiatieven voor datatransformatie.

DIC Awards BW tm 28-10-2024 Telindus Proximus banner 1 22-10 t/m 27-10
Freshworks BN + BW | Statics Ad 9-5 | 21-10 tm 28-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!