Witold Kepinski - 25 oktober 2024

Celonis presenteert AgentC: AI-agents voor bedrijven met Process Intelligence

Celonis presenteert AgentC tijdens Celosphere, hun jaarlijkse klant- en partnerevenement in München. Deze suite van AI-agenttools, integraties en samenwerkingen stelt gebruikers in staat om AI-agents te ontwikkelen op AI-agentplatforms. Klanten kunnen ook AI-agents gebruiken die door partners zijn ontwikkeld.

Celonis presenteert AgentC: AI-agents voor bedrijven met Process Intelligence image

Deze AI-agents worden aangedreven door Celonis Process Intelligence, waardoor ze inzicht krijgen in de bedrijfsprocessen en mogelijkheden om deze te verbeteren.

Celonis Process Intelligence koppelt data aan zakelijke context, wat cruciaal is voor het optimaliseren van processen binnen systemen, afdelingen en organisaties. Het integreert gegevens uit verschillende systemen, biedt diepgaande bedrijfsinzichten en ondersteunt krachtige enterprise-AI, intelligente coördinatie en moderne cloudoplossingen.

Alex Rinke, mede-CEO en medeoprichter van Celonis, legt uit: "Er is een duidelijk verschil tussen de verwachtingen van AI en wat het daadwerkelijk oplevert voor bedrijven. Hoewel LLM's indrukwekkend zijn, vinden bedrijven het lastig om hiermee echt resultaat te boeken. AI-agenten kunnen taken automatiseren, maar missen vaak het benodigde bedrijfsinzicht om dit effectief te doen. Om dit probleem op te lossen, heeft enterprise-AI procesintelligentie nodig, gebaseerd op de unieke procesdata en bedrijfscontext. Dit is wat Celonis biedt. AgentC zorgt ervoor dat elke agent die onze community ontwikkelt, beschikt over de kennis die nodig is om de juiste acties te ondernemen en resultaten te behalen."

Gartner BW tm 02-11-2024 Telindus Proximus banner 1 22-10 t/m 27-10
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!