Witold Kepinski - 25 oktober 2024

Fusie digital agency IGNE en datagedreven softwarebedrijf Chippr

Digital agency IGNE en datagedreven softwarebedrijf Chippr hebben besloten samen te gaan om gezamenlijke groei en impact te realiseren. Vanuit de IGNE locatie in Dotslash, Utrecht, gaan de bedrijven hun expertise op het gebied van digitale transformatie en softwareontwikkeling bundelen om organisaties te ondersteunen bij strategische en technologische uitdagingen. Door de synergie van beide teams kunnen zij hun diensten uitbreiden en meer organisaties helpen met datagedreven softwareoplossingen en digitale innovaties.

Fusie digital agency IGNE en datagedreven softwarebedrijf Chippr image

Synergie en gezamenlijke missie

IGNE, dat zich richt op technologische innovaties met veelal maatschappelijke impact, ziet in Chippr een waardevolle partner om deze missie verder te realiseren. "Met Chippr kunnen we onze ambitie om de wereld een stukje beter te maken, nog verder uitbreiden," zegt Jeroen van Geelen, co-founder van IGNE. "Daarnaast voegen we een team toe met bewezen kwaliteit en expertise, wat ons bestaande team versterkt en ons in staat stelt om nog meer impactvolle oplossingen te realiseren." Kevin Leunissen, van Chippr, vult aan: "Onze gezamenlijke kracht stelt ons in staat sneller impactvolle oplossingen te creëren, met als doel technologie écht voor mensen te laten werken. Chippr zat op slechts 700 meter van IGNE, waardoor de verhuizing naar het IGNE-kantoor in Dotslash eenvoudig per fiets kon worden gedaan."

Samen werken aan waardecreatie

Bij Chippr en IGNE draait het om samen waarde creëren: technologie is geen doel op zich, maar een krachtig middel om efficiëntie, flexibiliteit en schaalbaarheid te vergroten. "De samenwerking met Chippr biedt ons de kans om onze gezamenlijke expertise in te zetten voor projecten die bedrijven helpen bij hun digitale transformatie en innovatie," aldus Jeroen van Geelen. "Onze focus ligt op het ontwikkelen van software die organisaties ondersteunt bij het behalen van hun strategische doelen, het aanpakken van technologische uitdagingen, en het samen realiseren van de missies van onze klanten en partners."

Chippr Academy en Chippr Sandbox

De samenwerking betekent ook een voortzetting van enkele Chippr-initiatieven: de Chippr Academy en de Chippr Sandbox, beide gericht op talentontwikkeling en innovatie. "Ik ben erg blij dat de initiatieven die ik bij Chippr heb opgezet, nu een nieuwe impuls krijgen binnen IGNE," zegt Kevin Leunissen. "Deze programma's stellen ons in staat om talent te ontwikkelen en innovatieve ideeën verder te brengen, wat volledig in lijn is met onze gezamenlijke missie om impact te maken."

Chippr Academy

De Chippr Academy richt zich op het vinden en binden van jonge, talentvolle softwareontwikkelaars en designers. Zij krijgen de kans om te werken aan projecten binnen Chippr Sandbox en worden klaargestoomd om aan de slag te gaan bij IGNE, haar participaties en klanten van beide bedrijven. Door samen te werken met hogescholen en universiteiten willen Chippr en IGNE bijdragen aan een nieuwe generatie ontwikkelaars met maatschappelijke impact.

Chippr Sandbox

De Chippr Sandbox biedt ondernemers, instellingen en organisaties de mogelijkheid om voor praktisch elk budget prototypes en MVP’s te laten ontwikkelen door de talenten van de Chippr Academy. Deze laagdrempelige aanpak stelt een bredere groep innovators in staat om hun ideeën te valideren en snel door te ontwikkelen. Ervaren IGNE-professionals zullen deze medewerkers en projecten begeleiden, zodat de juiste expertise en ondersteuning beschikbaar zijn voor het prille succes van elke innovatie.

Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024 Telindus Proximus banner 1 22-10 t/m 27-10
Tanium BN+BW 8/10/2024 - 01/11/2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!