Witold Kepinski - 27 oktober 2024

Kortingsactie MediaMarkt Rotterdam loopt uit de hand

Bij een vestiging van Mediamarkt in Rotterdam centrum zijn ongeregeldheden uitgebroken naar aanleiding van een kortingsactie. De politie moest ingrijpen en er zijn arrestaties verricht.

Kortingsactie MediaMarkt Rotterdam loopt uit de hand image

Mediamarkt Nederland meldt op zijn website: ‘De 25e uur actie bij onze winkel in Rotterdam centrum die om 12 uur deze nacht zou starten, hebben we helaas moeten annuleren. De drukte was groot met aanvankelijk alleen maar enthousiaste mensen, maar vlak voor de opening 12 uur voegde daar zich een groep mensen aan toe met verkeerde intenties, waardoor we de veiligheid van medewerkers binnen en de wachtende klanten buiten niet meer konden garanderen, ondanks dat er veel beveiliging aanwezig was. We hebben toen met de politie gesproken en die hebben toen helaas moeten besluiten de mensen te verzoeken het plein te verlaten.

We betreuren ten zeerste dat we de vele klanten die deze nacht naar onze winkel zijn gekomen, moeten teleurstellen. Maar we hopen dat iedereen begrijpt dat veiligheid voorop staat.

We bekijken hoe we deze actie waar zoveel enthousiaste klanten op af kwamen op korte termijn in een andere vorm kunnen laten plaatsvinden.’

Specops Software 22/10 t/m 5/11 BW Telindus Proximus banner 1 22-10 t/m 27-10
Huawei 21/10 - 04/11 BN + BW

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!