Witold Kepinski - 03 februari 2016

OpenText introduceert Europese datazone voor Enterprise Managed Cloud Services-diensten

OpenText introduceert een nieuwe afgescheiden en onafhankelijke Europese datazone voor haar Enterprise Managed Cloud Services-diensten.

De bestaande cloud-datacenters in Amstelveen, Woking (UK) en Frankfurt (Duitsland) vormen samen de OpenText Europese Datazone en voorzien in IT Operations, Disaster Recovery en praktische Managed Cloud Services binnen de EEA (European Economic Area).

In het kader van de recente Safe Harbor-ontwikkelingen zijn veel Europese bedrijven op zoek naar manieren om persoonlijke en gevoelige informatie binnen de Europese grenzen te houden. Bovendien willen ze dat de informatie alleen wordt beheerd binnen de Europese economische zone. OpenText komt met de nieuwe Europese datazone tegemoet aan deze behoefte en garandeert Europese klanten dat hun data binnen Europa blijft. De drie datacenters worden bemand door medewerkers die gevestigd zijn in de Europese economische zone.

“OpenText begrijpt als geen ander dat compliance op het gebied van Europese regelgeving rondom dataprivacy cruciaal is voor bedrijven”, zegt Ingrid Bosman (foto), Sales Director Benelux bij OpenText. “betrouwbaar en internationaal informatiemanagement met regionale datacenters is een belangrijke pijler van onze cloud-strategie. Met de OpenText Cloud Europese Datazone maken wij die strategie concreet en ondersteunen we de behoeften van onze klanten.

Gartner BW tm 02-11-2024 Copaco BW 23-09 tm 06-10-2024
Copaco BN + BW 23-09 tm 06-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!