Witold Kepinski - 01 december 2017

Proofpoint koopt Weblife voor 60 miljoen dollar

Proofpoint koopt Weblife voor 60 miljoen dollar image

Proofpoint koopt Weblife voor 60 miljoen dollar. Proofpoint is van plan Weblife.io, leverancier van browserisolatie software, over te nemen om zijn geavanceerde cyversecurity oplossingen uit te breiden naar e-mail beveiliging.

Het in Californië gevestigde bedrijf zei dat de geplande overname van het in Los Angeles gevestigde Weblife ondernemingen in staat zal stellen hun zakelijke en persoonlijke e-mail te beveiligen tegen geavanceerde bedreigingen en compliance risico's.
Weblife wordt geïntegreerd in een aparte module binnen de geavanceerde dreigingssuite Targeted Attack Protection en komt beschikbaar zijn in de eerste helft van 2018.

De combinatie van de browserisolatietechnologie van Weblife met de detectie- en intelligentiemogelijkheden van Proofpoint biedt uitgebreide bescherming tegen malware en phishing-links die phishing-links ondersteunen.

Een volledig cloudgebaseerde implementatie beschermt werknemers die van het bedrijfsnetwerk gebruik maken. Verder voldoet de oplossing aan GDPR regelgeving.

Copaco BW 23-09 tm 06-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!