Redactie - 02 mei 2019

T-Systems levert managed services voor Microsoft Azure

T-Systems levert managed services voor Microsoft Azure image

T-Systems gaat managed cloud diensten leveren in een Microsoft Azure omgeving. Het bedrijf bouwt zijn samenwerking met Microsoft hiermee verder uit.

De ICT-dienstverlener neemt de volledige cloudoperatie uit handen van klanten. Zo worden gebruiksrechten en andere benodigde standaarden vastgesteld samen met de klanten. 24/7 beschikbare support van T-Systems zorgt dat organisaties snel een beroep kunnen doen op benodigde capaciteit. Ook hebben zij geen omkijken naar veiligheids- en compliancemaatregelen.

Realtime inzicht

Het nieuwe aanbod is gericht op zowel bestaande klanten als bedrijven en instellingen die voor het eerst kennismaken met het Azure-platform. Klanten krijgen realtime inzicht in kosten, capaciteit en applicaties die in gebruik zijn. Ook kunnen organisaties bijvoorbeeld zoeken naar gebruikte capaciteit, specifieke werkgroepen of op verschillende manieren inzage krijgen in het gebruik van het Azure-abonnement.

T-Systems verhuisde afgelopen jaar het gehele SAP-landschap van Zuellig Pharma in Singapore naar het Microsoft Azure platform.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!