Wouter Hoeffnagel - 03 oktober 2018

Jasper Snijder benoemd tot CEO van e-office

Jasper Snijder benoemd tot CEO van e-office image

Jasper Snijder (rechts op de foto) is sinds 1 oktober actief als de nieuwe CEO van e-office. Snijder neemt deze functie over van mede-oprichter Roland Hameeteman (links op de foto). Hameeteman blijft als adviseur en inspirator nauw betrokken bij e-office en de e-office group, bestaande uit e-office, BLAUD en work21. Snijder was voorheen Executive Vice President New Business bij KPN.

"We zitten nu in een groeifase en willen voor e-office en de e-office group een volgende stap maken. Een stap met behoud van onze eigenheid, visie en aanpak. In Jasper hebben we iemand gevonden die het uitbouwen van bedrijven uitstekend begrijpt. Aan Jasper de taak om de ambitie van e-office verder vorm te geven en te executeren", vertelt Roland Hameeteman.

Kansen van digitalisering verzilveren

"Door de snelheid van technologische ontwikkelingen en vaak ook gebrek aan de juiste kennis is het voor bedrijven een enorme uitdaging om de kansen en mogelijkheden van digitalisering te verzilveren. e-office helpt bedrijven in deze digitale challenge. De visie die e-office daarin heeft, spreekt mij aan; de medewerker van nu en morgen ondersteunen met slimme technologische ontwikkelingen. Dat geeft een organisatie slagkracht en flexibiliteit. Met mijn kennis en ervaring draag ik graag bij aan de groei van e-office”, aldus Jasper Snijder.

Met de komst van Snijder heeft Hameeteman zijn handen vrij om een multidisciplinair netwerk van bedrijven op te bouwen. Hameeteman gaat zich richten op het realiseren van zijn ambitie om de digitale transformatie van BV Nederland te ondersteunen en te versnellen.

Telindus Proximus banner 1 22-10 t/m 27-10 Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024
Freshworks BN + BW | Statics Ad 9-5 | 21-10 tm 28-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!