Witold Kepinski - 23 augustus 2023

Bas ter Heurne wordt Hybrid Cloud Country Lead Cegeka

Bas ter Heurne wordt Hybrid Cloud Country Lead Cegeka. Dit meldt hij op LinkedIn.

Bas ter Heurne wordt Hybrid Cloud Country Lead Cegeka image

Ter Heurne meldt: 'Met veel enthousiasme deel ik graag mijn nieuwe avontuur en uitdaging met jullie: sinds 1 augustus vervul ik de rol van Hybrid Cloud Country Lead bij Cegeka!

Na 16 werkdagen voel ik mij zeer welkom en vereerd om aan boord te mogen werken bij een organisatie die niet alleen toonaangevend is op het gebied van hybride cloud-managed services, maar ook enorme stappen zet in het transformeren van de infrastructuur, data en applicaties van klanten naar de public cloud.

Deze nieuwe opdracht stelt mij in staat mijn passie voor technologie en innovatie te combineren met een team van getalenteerde professionals die zich toeleggen op het transformeren van bedrijven in deze snel evoluerende digitale wereld. Bij Cegeka Nederland helpen we bedrijven bij het veilig en succesvol integreren van hun meest cruciale data- en applicatieplatforms in een public cloudomgeving, en ik beschouw het als een voorrecht om daarin een leidende rol te spelen. Ik ben trots om te werken met enkele van de meest toegewijde en toegewijde professionals in de branche.'

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!