Witold Kepinski - 25 juni 2024

Peter van de Kamp verlaat Dell Technologies

Peter van de Kamp, Senior Distribution & Channel Development Manager bij Dell Technologies, verlaat het bedrijf.

Peter van de Kamp verlaat Dell Technologies image

"Na bijna 17 jaar bij Dell Technologies te hebben gewerkt, ga ik per 1 juni deze mooie club verlaten. Ik kijk met zeer veel trots en plezier terug op deze jaren. Jaren waarin ik het voorrecht heb gehad om aan de basis te staan van het opzetten en uitbouwen van een zeer succesvol Dell Channel-, en in het bijzonder een distributie verkoopkanaal", meldt Van de Kamp op LinkedIn.

Vertrouwen

"Ik wil graag mijn dank uitspreken aan alle mensen uit de Dell Technologies business units van Copaco, TD SYNNEX Netherlands​ en later ook Ingram Micro. Ondanks de uitdagingen en hick-ups, hebben zij nooit hun vertrouwen in mij opgezegd. In het bijzonder wil ik Iwan Kuijpers, Marcel Donders en wijlen Wim van der Vorst bedanken. Hun steun en samenwerking hebben een grote rol gespeeld in het succes en de groei bij Dell Technologies.

Daarnaast wil ik heel graag mijn collega Galid Oulad Si Ali bedanken voor alle jaren van vriendschap, collegialiteit en onvoorwaardelijke steun."

'Partner helpen'

Van der Kamp: "Daar waar deuren dichtgaan, gaan ook andere open. Wat de toekomst brengt, zullen we zien. Ik ben nog te jong om de hele dag op de golfbaan te staan. Ik ben geen cyber- of security-expert, geen hunter of short-term manager en ga dat ook niet meer worden. Ik heb nog steeds gezonde ambities, een groot netwerk en meer dan 30 jaar senior sales ervaring in de Channel in de Benelux. Ik wil graag mijn kennis van Dell Technologies en haar soms wat complexe organisatie gebruiken om partners te helpen. Daarnaast wil ik jonge en ambitieuze mensen ondersteunen bij het realiseren van hun doelstellingen en fungeer ik graag als mentor voor degenen die echt willen groeien.

Ik kijk uit naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden. Op naar nieuwe avonturen!"

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024
Vertiv BN 01-07-2024 tm 05-08-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!