Wouter Hoeffnagel - 30 juni 2024

Bas Reijmers benoemd tot Commercieel Directeur van AENC

Bas Reijmers (foto) is de nieuwe Commercieel Directeur van AV-specialist AENC. Dit bedrijf richt zich op de levering van professionele audiovisuele oplossingen en is een AV System Integrator voor commerciële en niet-commerciële organisaties. Reijmers was al langer voor AENC actief als Sales Manager.

Bas Reijmers benoemd tot Commercieel Directeur van AENC image

Reijmers gaat leiding geven aan de commerciële activiteiten van de AENC, dat zijn website, huisstijl en logo heeft vernieuwd. Ook is het bedrijf verhuisd naar een nieuw pand, is het productportfolio vernieuwd en kent het bedrijf met ‘Van persoonlijk contact naar praktisch resultaat’ een nieuwe slogan. Reijmers: “We merkten dat onze jas niet meer paste bij wie we zijn. Daarom zijn we de afgelopen 12 maanden achter de schermen aan de slag gegaan met AENC als merk. Wat maakt ons, ons? En hoe kunnen we dat nóg beter uitdragen?”

“Wij transformeren de werkomgeving. Van hybride vergaderruimte tot auditorium en van slimme reserveringstools tot brainstormruimtes. Samen met onze klanten realiseren wij audiovisuele oplossingen voor meer gebruikersgemak, gebruikersplezier en functionele vooruitgang", aldus Reijmers.

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!