Witold Kepinski - 03 juli 2024

Highberg stelt Jan-Pieter van Vreeswijk aan als CFO

Highberg, een consulting bureau in organisatorische, digitale en duurzaamheids- transformatie, kondigt vandaag aan dat Jan-Pieter van Vreeswijk (55 jaar) is aangesteld als Chief Financial Officer. In deze sleutelpositie zal Jan-Pieter van Vreeswijk verantwoordelijk zijn voor strategische financiële besluitvorming en het initiëren van nieuwe business development strategieën om de indrukwekkende groei van Highberg voort te zetten.

Highberg stelt Jan-Pieter van Vreeswijk aan als CFO image

Met meer dan 35 jaar ervaring in finance en auditing brengt Jan-Pieter diepgaande expertise mee in het bouwen en opschalen van organisaties. Voorafgaand aan zijn aanstelling bij Highberg, bekleedde hij de positie van Group Finance & Integration director en CFO bij HeadFirst, waar hij vijf internationale acquisities succesvol heeft afgerond. Zijn carrière begon bij EY, waarna hij zijn sporen verdiende in de HR-industrie bij Vedior Holding, later overgenomen door Randstad. Hier verwierf Jan-Pieter internationale ervaring door te werken en te wonen in Italië, en samen te werken met entiteiten in onder andere de Verenigde Staten, het Verenigd Koninkrijk, India en Japan.

Internationale groei

De benoeming van Jan-Pieter van Vreeswijk komt op een strategisch moment voor Highberg. Het bureau ondergaat momenteel een snelle internationale groei, gedreven door succesvolle transformaties op het gebied van organisatie, digitalisering en duurzaamheid voor vooraanstaande organisaties. Han Driessen, Chief Executive Officer bij Highberg, zegt over de aanstelling: " Jan-Pieter is een zeer bekwame leider met een schat aan ervaring in het succesvol laten groeien van organisaties. Zijn diepgaande expertise en bewezen leiderschap zijn van onschatbare waarde voor Highberg. Zijn visie en strategisch inzicht zullen ons helpen om onze ambitieuze doelen te bereiken. Ik heb er alle vertrouwen in dat hij een fantastische aanvulling is voor ons team.”

“Highberg heeft de afgelopen jaren indrukwekkende vooruitgang geboekt en staat als een van de weinige consultancybureaus centraal in het realiseren van blijvende veranderingen die zowel bedrijfsvoering als mensen ten goede komen. Het is een voorrecht om te werken voor een bedrijf dat niet alleen opereert op het snijvlak van innovatie en duurzaamheid, maar ook een voortrekkersrol vervult in het transformeren van organisaties naar een betere toekomst. Daarnaast spreekt de diverse en toonaangevende klantenportfolio van Highberg tot de verbeelding,” aldus Jan-Pieter van Vreeswijk, Chief Financial Officer bij Highberg. "Mijn achtergrond in het professionaliseren en laten groeien van ondernemingen sluit naadloos aan op deze nieuwe stap in mijn carrière. Ik kijk er dan ook met veel enthousiasme naar uit om mijn ervaring en passie in te zetten voor de verdere groei van Highberg.”

Vertiv BW 01-07-2024 tm 05-08-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!