Witold Kepinski - 18 juli 2024

Monique van der Ende gestart als directeur BAM Telecom

De directie van BAM Specials heeft Monique van der Ende per 1 juli 2024 benoemd tot directeur BAM Telecom. Monique van der Ende is afkomstig van KPN waar ze de functie van sales director B2B bekleedde. Zij volgt bij BAM Telecom Jeroen Wijnen op, die per diezelfde datum is gestart als directeur BAM Infra Regionaal.

Monique van der Ende gestart als directeur BAM Telecom image

Monique van der Ende is ruim dertien jaar in diverse managementfuncties actief bij KPN, overwegend in de zakelijke markt. Met haar kennis van en ervaring in de telecommarkt vormt zij volgens BAM Telecom een waardevolle aanvulling op het managementteam van BAM Telecom. Monique van der Ende heeft Bedrijfseconomie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen.

Monique van der Ende: 'Connectiviteit speelt een cruciale rol in onze maatschappij. Na jarenlang mij ingezet te hebben om vanuit KPN onze klanten te verbinden, heb ik nu de eer om vanuit BAM Telecom mijn bijdrage te gaan leveren in de aanleg en het beheer en onderhoud van hoogwaardige netwerken. Ik vind het belangrijk om te focussen op kwaliteit, betrouwbaarheid en expertise in onze dienstverlening, zodat we in staat zijn in te spelen op veranderende marktomstandigheden. Hierdoor blijven we voorop lopen in duurzaamheid en innovatieve oplossingen voor onze klanten.’

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!