Witold Kepinski - 22 augustus 2024

Isabel Moll wordt Managing Director Dell Technologies BeNeLux

Isabel Moll is gepromoveerd van Managing Director van Dell Technologies Nederland tot Managing Director van Dell Technologies BeNeLux. Dit meldt ze op LinkedIn.

Isabel Moll wordt Managing Director Dell Technologies BeNeLux image

Isabel Moll meldt: "Ik ben verheugd om te delen dat ik ben gepromoveerd van Managing Director van Dell Technologies Nederland tot Managing Director van Dell Technologies BeNeLux. Deze nieuwe rol is een grote eer en ik ben erg dankbaar voor het vertrouwen dat in mij is gesteld. 

Ik wil mijn oprechte dank uitspreken aan Dell Technologies voor deze ongelooflijke kans. Een speciale dank aan Adrian McDonald , John Byrne , Bill Scannell en Michael Dell voor hun onwankelbare steun en geloof in mijn capaciteiten. Jullie begeleiding en mentorschap zijn van onschatbare waarde geweest en ik kijk ernaar uit om onze reis samen voort te zetten. 

Ik kijk er erg naar uit om nauw samen te werken met mijn Benelux Leadership-team, onze Benelux-klanten en partners. Samen hebben we een fantastische kans om te groeien en nieuwe hoogten te bereiken. 

Onze samenwerking en partnerschap zullen de sleutel zijn tot ons wederzijds succes en ik ben enthousiast over wat we samen zullen bereiken. Op naar het omarmen van nieuwe uitdagingen, het stimuleren van groei en het behalen van aanhoudend succes!"

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!