Witold Kepinski - 03 september 2024

Esther Schagen-van Luit wordt Chief Security Advisor Microsoft Nederland

Esther Schagen-van Luit is per 1 september 2024 aangesteld als Chief Security Advisor bij Microsoft Nederland. Dit meldt ze op LinkedIn.

Esther Schagen-van Luit wordt Chief Security Advisor Microsoft Nederland image

Esther Schagen-van Luit meldt: 'Sinds 1 september ben ik bij Microsoft aan de slag als hun 𝗖𝗵𝗶𝗲𝗳 𝗦𝗲𝗰𝘂𝗿𝗶𝘁𝘆 𝗔𝗱𝘃𝗶𝘀𝗼𝗿 voor Nederland. Ik wil Anke den Ouden , Andy Elder , David Tredwell en Cyril VOISIN bedanken voor het mogelijk maken van deze spannende stap, en Inge Bryan voor het maken van de connectie. In deze rol adviseer en ondersteun ik Microsoft-klanten in Nederland over hun beveiligingsbehoeften en -vragen, of het nu gaat om MS-producten en -services of wat er gaande is met de interne beveiligingsinspanningen van Microsoft, 

Ik breng quality time door met CISO's, CIO's en hun besturen, deel mijn kennis met het MS NL-leiderschapsteam en op het podium, en vertaal de beveiligingsbehoeften van MS-klanten naar concrete verbeteringen in het MS-ecosysteem. 

𝗔𝗻𝗱 𝘆𝗼𝘂 𝗸𝗻𝗼𝘄 𝗵𝗼𝘄 𝘆𝗼𝘂 𝘁𝗲𝗹𝗹 𝗮 𝗴𝗿𝗲𝗮𝘁 𝘄𝗼𝗿𝗸𝗽𝗹𝗮𝗰𝗲 𝗮𝗽𝗮𝗿𝘁? Door te zien hoe geweldig de mensen zijn die voor hen werken en of ze een grote glimlach op hun gezicht hebben. Ik kijk ernaar uit om samen te werken met absolute legendes zoals Jelle NiemantsverdrietLinda DurandRob ElsingaDaphne van VlietFemke Cornelissen ✨Julie van LoefRodney MhunguVita Shanna BosmansSarah Armstrong-SmithSarah VetterDanilo VerhaertVeronika van den WijngaardBill Livezey & vele anderen in het Microsoft ecosysteem. Deze week is het lokale onboarding voor mij, en volgende week ga ik op avontuur in Kopenhagen, dus blijf op de hoogte! 

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!