Witold Kepinski - 09 september 2024

Koen Van Beneden wordt Interim Managing Director HP Northwest Europe

Koen Van Beneden (foto) is met ingang van 13 september benoemd tot Interim Managing Director van HP Northwest Europe. De Belgische HP topman volgt Stephanie Dismore op die haar baan heeft verruild voor AMD.

Koen Van Beneden wordt Interim Managing Director HP Northwest Europe image

Koen van Beneden brengt volgens HP een diepgaand inzicht in de activiteiten van HP met zich mee, aangezien hij verschillende leiderschapsposities binnen onze organisatie heeft bekleed. "HP beschikt over een sterke leiderschapsbank en we zijn ervan overtuigd dat dit een naadloze overgang zal zijn. Van Beneden zal zijn interim-rol combineren met zijn huidige rol als VP en Managing Director HP Benelux", zo meldt HP in een mededeling.

Koen, die al 16 jaar bij HP werkt, behaalde een masterdiploma Industrieel Ingenieur aan de KU Leuven. Hij is na zijn studie bij HP begonnen als binnendienstmedewerker, waarna hij als categoriemanager heeft gewerkt voor de consumenten- en commerciële Personal Systems-divisie van HP. Vervolgens leidde hij het categorieteam en werd in 2015 General Manager van HP’s Belux-computerdivisie. Koen nam in 2019 de leiding van HP in Belux over als Managing Director. Toen HP in 2022 besloot om HP Nederland te clusteren met HP België & Luxemburg, werd Koen Managing Director van het nieuwe HP Benelux cluster.

HP bedankt verder Stephanie Dismore: "De focus en toewijding van HP aan onze klanten, partners en medewerkers is een integraal onderdeel van het DNA en de doelgerichte cultuur van het bedrijf. Tijdens haar ruim 25 jaar toegewijde dienst heeft Stephanie een belangrijke bijdrage geleverd aan HP. Als school voor talent zijn we er trots op dat iemand die zo talentvol is als Stephanie de volgende stap in haar carrière zet, en we zijn blij dat ze zich bij een van onze gewaardeerde partners komt voegen. Wij danken Stephanie voor haar sterke leiderschap en wensen haar het allerbeste in haar nieuwe rol."

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!