Witold Kepinski - 13 september 2024

ECI Software Solutions benoemt Ray Wizbowski tot CMO

ECI Software Solutions, een wereldwijde aanbieder van cloudgebaseerde bedrijfsbeheersoftware en -diensten, heeft Ray Wizbowski aangesteld als Chief Marketing Officer. Wizbowski heeft meer dan 20 jaar marketingervaring in verschillende sectoren, bij zowel kleine en middelgrote bedrijven (MKB) als grote ondernemingen. Hij zal de marketingstrategie van ECI leiden, ervoor zorgen dat deze in lijn is met de bedrijfsdoelstellingen, de merkgroei bevorderen, de klantbetrokkenheid vergroten, en de marketingpositionering van ECI optimaliseren.

ECI Software Solutions benoemt Ray Wizbowski tot CMO image

“We zijn verheugd om Ray te verwelkomen in het ECI-team”, zegt Trevor Gruenewald, CEO van ECI Software Solutions. “Zijn uitgebreide ervaring met het opbouwen van goed presterende marketingteams en het stimuleren van groei in verschillende sectoren sluit perfect aan bij onze strategische doelen. Zijn bewezen staat van dienst in het ontwikkelen en uitvoeren van innovatieve marketingstrategieën zal heel waardevol zijn bij het uitbreiden van onze marktpositie. We zijn ervan overtuigd dat Ray's leiderschap en visie ons zullen helpen om nieuwe successen te behalen. We kijken uit naar de inzichten en nieuwe ideeën die hij meebrengt naar ECI.”

Eerder actief voor Dilligent

Voor zijn komst naar ECI werkte Wizbowski bij Diligent, een Software-as-a-Service (SaaS) bedrijf gespecialiseerd in governance, risk en compliance, dat eigendom is van Insight Partners. Daar speelde hij een belangrijke rol in het creëren van waarde door het aantal potentiële klanten en de verkoopkansen in alle vijf sectoren van het bedrijf te vergroten. Daarnaast leidde hij een uitgebreid rebranding-programma, waarbij meerdere acquisities werden geïntegreerd. Ook stemde hij met succes de go-to-market-functies af tussen marketing en business development, om groei te stimuleren.

“Ik voel me vereerd dat ik me bij ECI mag aansluiten om MKB-bedrijven te ondersteunen bij hun groei en het versterken van hun concurrentiepositie”, zegt Ray Wizbowski, CMO bij ECI Software Solutions. “Omdat ik ben opgegroeid in een familie van kleine ondernemers, begrijp ik de uitdagingen van het opbouwen van een duurzaam bedrijf. Ik heb met eigen ogen gezien hoe technologie een cruciaal verschil kan maken om het MKB te helpen om zich te onderscheiden. Ik kijk ernaar uit om onze klanten te helpen succes te behalen en hun reis in het ondernemerschap te ondersteunen.”

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!