Witold Kepinski - 13 september 2024

TrueFullstaq directie is uitgebreid met Kitty Smit - van den Bosch

Per september 2024 versterkt Kitty Smit - van den Bosch het directieteam van TrueFullstaq, cloud native service provider en onderdeel van The Digital Neighborhood. Smit - van den Bosch wordt verantwoordelijk voor HR en richt zich op verdere ontwikkeling van medewerkers, leiderschap en cultuur.

TrueFullstaq directie is uitgebreid met Kitty Smit - van den Bosch image

Smit - van den Bosch: “Voor mij staan mensen en ontwikkeling van medewerkers en teams op nummer één. Hun prestaties bepalen voor een groot deel het resultaat van het bedrijf. Ik krijg er veel energie van om medewerkers verder te helpen in hun loopbaan”, zegt Smit - van den Bosch. “Waarbij een goede sfeer, de juiste focus in je baan, maar ook humor heel erg belangrijk is! Je brengt veel tijd met collega’s door, dus zorg dat je met plezier naar je werk gaat."

In haar eerdere werk bij zowel KPN als kleinere organisaties heeft Smit - van den Bosch te maken gehad met veel veranderingen en specifieke uitdagingen in alle groeifases van een organisatie. Smit - van den Bosch: “Op HR-vlak staat al een sterk fundament bij TrueFullstaq. Dat wil ik met het HR-team en de organisatie verder uitbouwen. Denk aan medewerkers-betrokkenheid, ontwikkeling van medewerkers en het leiderschap. Ook zal ik in de fusie van True en Fullstaq [officieel op 1 oktober 2024] veel aandacht besteden aan beide culturen, en hoe we daar een nieuwe, gezamenlijke cultuur van kunnen maken. Bij alles wat ik doe, houd ik focus op het welzijn van collega’s!”

Uitdagingen in volgende groeifase aangaan

“De groei-ambities van TrueFullstaq kunnen wij niet waarmaken zonder onze mensen. Wij willen dat iedereen in zijn kracht staat, dat we A-spelers opleiden en doorontwikkelen en dat ze de juiste begeleiding krijgen. Met Kitty in het directieteam hebben we iemand met gedegen ervaring op al deze onderwerpen, gecombineerd met een sterke visie op cultuurbehoud en change management”, zegt Marilou van Doorn, CEO van TrueFullstaq. “Daarmee is ze een fantastische aanvulling voor de dynamische organisatie die TrueFullstaq is en om de organisatie te helpen bij de uitdagingen van verschillende groeifases.”

Met de aanvulling van Smit - van den Bosch is het directieteam van TrueFullstaq compleet, bestaande uit Marilou van Doorn (CEO True), Gerrit Tamboer (CEO Fullstaq), Steven Scheuerman (CFO), Chris Baars (CCO), Guston Remie (Chief Happiness Officer), Jody Pietersz (COO) en Kitty Smit - van den Bosch (CHRO).

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 DIC Awards BW tm 21-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!