Witold Kepinski - 18 september 2024

Rogier van Konijnenburg aangesteld als nieuwe IT Lead bij Sharp Benelux

Sharp Benelux kondigt met trots de aanstelling aan van Rogier van Konijnenburg (foto) als de nieuwe IT Lead voor de Benelux. Rogier brengt een schat aan ervaring mee uit de IT-sector – onder meer door zijn tijd als Sales Director bij softwarebedrijf Thinkwise – en gaat een sleutelrol spelen in de verdere ontwikkeling van de IT Services van Sharp, een van de drie strategische pijlers naast Document en Visual Solutions. Met zijn, in 25 jaar opgebouwde, kennis en expertise zal Rogier bijdragen aan de groei en versterking van de positie van Sharp binnen de regio.

Rogier van Konijnenburg aangesteld als nieuwe IT Lead bij Sharp Benelux image

“Ik ben verheugd om bij Sharp aan de slag te gaan en het IT Services-portfolio in de Benelux verder uit te breiden,” aldus Rogier. “In een tijd waarin technologie essentieel is voor organisaties, kijk ik ernaar uit om onze klanten te ondersteunen met innovatieve en op maat gemaakte IT-oplossingen, waarmee ze hun productiviteit verhogen en hun organisatie toekomstbestendig maken.”

Roland Singer is Vice President of IT Services Sharp Europe

Op Europees niveau is er bij Sharp ook een nieuwe aanstelling bij IT Services. Hier is Roland Singer benoemd tot Vice President of IT Services Sharp Europe. Singer, met meer dan vijfendertig jaar ervaring in de IT-sector, stond voorheen aan de top van ITpoint Systems AG, het Zwitserse IT-bedrijf dat hij oprichtte en dat in 2021 door Sharp werd overgenomen. Onder zijn leiding groeide ITpoint uit tot een toonaangevende aanbieder van geïntegreerde IT-oplossingen voor de moderne werkplek. Singer zal bij Sharp Europe verantwoordelijk zijn voor de strategische uitbreiding van het IT Service-portfolio binnen Europa.

Peter Hoorn, Managing Director bij Sharp Benelux: "De komst van Rogier in de Benelux en de benoeming van Roland Singer in Europa zijn belangrijke stappen in het verder versterken van onze IT Services-pijler. We blijven ons inzetten om organisaties te ondersteunen met flexibele en schaalbare IT-oplossingen, die hen helpen efficiënt te groeien en snel in te spelen op technologische veranderingen."

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
ALSO BW 03-06-2024 tm

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!