Witold Kepinski - 17 september 2024

Carolina Dybeck Happe wordt COO Microsoft

Carolina Dybeck Happe (foto) is door Microsoft aangesteld als EVP en Chief Operations Officer. In deze nieuw gecreëerde rol zal ze toetreden tot het senior leadership team (SLT) en aan CEO Satya Nadella rapporteren.

Carolina Dybeck Happe wordt COO Microsoft image

Nadella meldt in een blog: "Ik ben Carolina gaan bewonderen door haar werk als wereldwijd bedrijfsleider, waaronder onlangs haar rol in het leiden van GE's historische ommekeer. Ze wordt erkend voor haar vermogen om transformatieve verandering op grote schaal te bewerkstelligen en tegelijkertijd verbeterde klantervaringen en snellere time-to-value te leveren. C

arolina zal samenwerken met de SLT om ons te helpen continue verbetering van bedrijfsprocessen in al onze organisaties te bewerkstelligen en onze bedrijfsbrede AI-transformatie te versnellen, waardoor de waarde voor klanten en partners toeneemt.

Als onderdeel van deze transitie zullen de Commerce + Ecosystems-organisatie in Cloud + AI, de Microsoft Digital-organisatie in Experiences + Devices en de Microsoft Business Operations-organisatie in Finance rapporteren aan Carolina. Deze teams doen missiekritiek werk voor ons met ambitieuze plannen over hoe we onze partners, klanten en werknemers kunnen voorzien van technologie en ervaringen van wereldklasse."

DIC Awards BW tm 21-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!