Witold Kepinski - 20 september 2024

Celonis stelt Christian Tabois aan als Benelux Regional Vice President

Celonis, speler in Process Intelligence, heeft Christian Tabois benoemd om de bedrijfsactiviteiten in de Benelux te leiden. Christian wordt verantwoordelijk voor de strategische groei van het bedrijf, en het uitbreiden en versterken van Celonis’ positie in de Benelux-regio,

Celonis stelt Christian Tabois aan als Benelux Regional Vice President image

Christian werkt sinds november 2020 bij Celonis, waar hij begon als Strategic Account Director en doorgroeide naar Regional Sales Director. Daarvoor werkte hij bijna acht jaar bij Microsoft, waar hij verantwoordelijk was voor de wereldwijde Dynamics 365-activiteiten voor Heineken en BDO.

“Christian’s benoeming versterkt onze positie in de Benelux-regio”, zegt Philippe Mathieu, SVP EMEA en APAC bij Celonis. “Met zijn diepgaande expertise van de industrie en de betrokkenheid van onze partnerecosysteem, helpt Christian klanten om nog meer de waarde te ontsluiten die in hun processen schuilgaat."

“Ik ben verheugd dat ik met deze rol een nieuw hoofdstuk bij Celonis begin”, zegt Christian. “In de gesprekken die ik met klanten voer, geven zij regelmatig aan behoefte te hebben aan meer end-to-end zichtbaarheid en controle van de processen die belangrijk zijn voor de bedrijfsvoering. Het Celonis Process Intelligence Platform biedt een slim, schaalbaar, intuïtief en open platform dat bedrijven in staat stelt dit doel te bereiken. Ik kijk ernaar uit om met onze klanten en partners samen te werken en hen nog efficiënter, effectiever en duurzamer hun werk te laten verrichten."

Proces Intelligence

Celonis heeft in Nederland een aanwezigheid opgebouwd en levert proces intelligence aan bedrijven uit verschillende industrieën. Klanten kunnen zo meer waarde, cash impact, verhoogde klanttevredenheid en verminderde CO2-uitstoot realiseren. Onder andere diverse bedrijven uit de bank- en verzekeringsbranche, de maakindustrie, retailers en CPG werken in Nederland samen met Celonis, waaronder AkzoNobel, AB Inbev en DSM-Firmenich.

Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024 Gartner BW tm 02-11-2024
Schneider Electric Impact 09-2024 V1 BN en BW

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!