Witold Kepinski - 25 september 2024

Manny Rivelo wordt nieuwe CEO van ConnectWise

ConnectWise, het bedrijf dat het managed service provider (MSP)-model pionierde via software, services en community, heeft aangekondigd dat Manny Rivelo, voormalig CEO van Forcepoint, is benoemd tot Chief Executive Officer (CEO) van ConnectWise. Rivelo volgt Jason Magee op, die zal aftreden nadat hij het bedrijf succesvol door ongekende groei heeft geleid.

Manny Rivelo wordt nieuwe CEO van ConnectWise image

Onder leiding van Magee heeft ConnectWise opmerkelijke mijlpalen bereikt, met een aanzienlijke groei van de omzet en winstgevendheid. Sinds hij in 2019 CEO werd, heeft Magee de expansie van het bedrijf naar nieuwe markten geleid, geavanceerde oplossingen voor MSP's ontwikkeld en de positie van ConnectWise als speler in cybersecurity versterkt. Tijdens zijn ambtstermijn steeg de omzet van het bedrijf met meer dan 300% en steeg de winstgevendheid met 500%, gedreven door strategische overnames in cybersecurity en gegevensbescherming, waarmee de rol als drijvende kracht in het MSP-ecosysteem werd verstevigd.

Manny Rivelo brengt meer dan 30 jaar leiderschapservaring in de technologiesector met zich mee. Als CEO van Forcepoint navigeerde hij het cybersecuritybedrijf succesvol door strategische groei-initiatieven en productinnovatie. Vóór Forcepoint bekleedde Rivelo senior leiderschapsrollen bij industriegiganten zoals F5 Networks, Arista en Cisco Systems, waar hij een belangrijke rol speelde bij het aansturen van belangrijke bedrijfstransformaties.

In de komende maanden zal Magee nauw samenwerken met Rivelo om een ​​soepele overdracht te garanderen en zal hij strategische begeleiding blijven bieden aan het ConnectWise-leiderschapsteam. Het bedrijf is toegewijd aan het behouden van zijn partner-first focus en het versnellen van innovatie om zijn wereldwijde netwerk van leveranciers van technologische oplossingen te bedienen.

Gartner BW tm 02-11-2024 ALSO BW tm 16-10-2024
Dutch IT Security Day BN tm 15-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!