Witold Kepinski - 24 oktober 2024

Econocom kondigt nieuw directiecomité aan

Na zijn benoeming tot Chief Executive Officer (CEO) van Econocom op 24 juli 2024, heeft Angel Benguigui het nieuwe Executive Committee van de groep officieel gemaakt, dat bestaat uit drie nieuwe leden: Quentin Bouchard als Managing Director Global Group Tech, Israel Garcia als Managing Director Business Development & Strategic plan en Country Manager UK, en Philippe Renauld als Managing Director Finance en M&A. Anne Bruchon, Group Communications Director, is benoemd tot secretaris van het Executive Committee.

Econocom kondigt nieuw directiecomité aan image

Het doel van deze herschikking is om ervoor te zorgen dat de groep optimaal efficiënt draait dankzij een slanker, wendbaarder managementteam. De leden hebben solide ervaring en complementaire vaardigheden, met bewezen staat van dienst in ondernemerschap, in lijn met het DNA van de groep. 

Het doel van het Executive Committee is om de flexibiliteit van Econocom in snel veranderende markten te vergroten door de operationele teams actief te ondersteunen bij het opvoeren van hun verkoopinspanningen, om de Europese positie en identiteit van de groep te versterken en tot slot om de doelstellingen te behalen die zijn vastgesteld als onderdeel van het strategische plan 'One Econocom' dat in november 2023 werd gepresenteerd. Het zal bij deze inspanningen worden bijgestaan ​​door de country- en business line managers in het General Management Committee, dat in totaal uit veertien personen bestaat, inclusief de leden van het Executive Committee.

Angel Benguigui, CEO van de Econocom Group, zei: " Deze strategische reorganisatie van ons Executive Committee is een duidelijk bewijs van onze ambitie om ons Europese leiderschap te versterken en de groei in onze lokale markten te versnellen. Met een slank, ervaren, divers team om op te vertrouwen, zijn we ideaal gepositioneerd om ons 'One Econocom'-strategische plan succesvol te implementeren, onze huidige uitdagingen aan te gaan en toekomstige kansen te grijpen in een voortdurend veranderende omgeving. "

Gartner BW tm 02-11-2024 Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024
Freshworks BN + BW | Statics Ad 9-5 | 21-10 tm 28-10

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!