Witold Kepinski - 23 augustus 2024

Gartner IT Symposium | Xpo 2024: De toekomst van IT vormgeven

Van 3 tot en met 7 november vindt in Barcelona het prestigieuze Gartner IT Symposium | Xpo 2024 plaats. Dit evenement is dé ontmoetingsplaats voor CIO's en IT-managers die hun organisatie klaar willen stomen voor de toekomst. Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders zijn exclusief mediapartner voor de BeNeLux van het Gartner IT Symposium | Xpo 2024. Special hiervoor heeft de redactie een aantal Gartner analisten en IT-bedrijven gesproken die inzicht geven hoe IT-leiders hun organisaties klaar kunnen stomen voor de toekomst.

Gartner IT Symposium | Xpo 2024: De toekomst van IT vormgeven image

Ook dit jaar zijn Dutch IT Leaders en Dutch IT Channel weer exclusief mediapartner voor Gartner Benelux bij IT Symposium | Xpo in Barcelona. Bij dit evenement, de grootste CIO-bijeenkomst van Europa, zullen we gasten uit de Benelux weer verwelkomen bij de BeNeLux Overheidslunch, de Nederlandse analistensessie, het Gartner Holland House en de Gartner Belux Country Reception.

Het evenement biedt een platform voor innovatieve discussies over de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van IT en digitale transformatie. Het evenement biedt deelnemers de mogelijkheid om in contact te komen met de meest prominente IT-leiders en experts en te profiteren van hun kennis en ervaring. Het Gartner IT Symposium | Xpo 2024 zal naar verwachting een breed scala aan interessante sessies, workshops en keynote presentaties bieden, waardoor deelnemers kunnen profiteren van de nieuwste inzichten en strategieën om hun bedrijf naar de toekomst te leiden.

Om alvast inzicht te krijgen kunt u het magazine online lezen met interessante inzichten van Gartner analisten en IT-bedrijven.

Registreer met 525 euro korting!

De volledige agenda van het Gartner IT Symposium | Xpo is hier beschikbaar. Via deze webpagina kunt u zich ook registreren voor het symposium. Bespaar 525 euro door gebruik te maken van de code 'DutchIT'.

De conferentie richt zich op de meest recente ontwikkelingen en uitdagingen in de IT-wereld. Deelnemers kunnen verwachten diepgaande inzichten te verkrijgen in onderwerpen zoals:

  • Kunstmatige intelligentie (AI): Hoe kunnen bedrijven AI effectief inzetten om groei te stimuleren en nieuwe mogelijkheden te creëren?
  • Opkomende technologieën: Welke nieuwe technologieën zullen de komende jaren de grootste impact hebben op organisaties?
  • Cybersecurity: Hoe kunnen bedrijven hun digitale omgevingen beschermen tegen steeds geavanceerdere cyberaanvallen?
  • Digitale transformatie: Hoe kunnen organisaties zich aanpassen aan de snel veranderende digitale wereld en nieuwe bedrijfsmodellen ontwikkelen?
  • Leiderschap: Welke leiderschapskwaliteiten zijn nodig om succesvol te zijn in een steeds complexere omgeving?
  • Strategische planning: Hoe kunnen IT-leiders strategieën ontwikkelen die bijdragen aan de groei en het succes van de organisatie?

Abonnement op Dutch IT Leaders en Gartner magazine

Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de IT-sector in Nederland? Abonneer u dan op Dutch IT Leaders magazine. U ontvangt het Dutch IT Leaders magazine twee keer per jaar en het Gartner Magazine een keer per jaar thuis. Abonneren kan via de website van Dutch IT Leaders: https://www.dutchitleaders.nl/magazines

Over Dutch IT Leaders magazine:

Dutch IT Leaders magazine is een onafhankelijk magazine voor IT-leiders zoals CIO's, CISO's, CTO's, IT-managers en -professionals in Nederland. Het magazine en de website www.dutchitleaders.nl biedt nieuws, analyses en inzichten over de IT-sector in Nederland. Dutch IT Leaders magazine wordt uitgegeven door Dutch IT Media, een media- en eventbedrijf in Den Haag.

Neem deel aan de Gartner IT Symposium|Xpo 2024

Meer informatie over deelname het Gartner IT Symposium/Xpo 2024 en alle partnermogelijkheden kunt u contact opnemen met:
Frans Vertregt – f.vertregt@dutchitmedia.nl – 06 109 465 45 en/of Vincent van Sas – v.vansas@dutchitchannel.nl – 06 250 166 73

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
DIC Awards BN tm 21-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!