Dutch IT Channel Security project

Het Dutch IT Security Project belicht komende maanden online en in het Dutch IT channel magazine actuele trends en toepassingen rond cybersecurity. De geplande Dutch IT Security Day op 1 december in Den Haag vervalt in verband met de aangescherpte COVID-19 maatregelen. Hiervoor in de plaats sluiten we het project af met Talkshows die live in een studio worden opgenomen met interessante gasten en Thought Leaders. Ook komt er een reeks online video talkshows “The Leaders of Security” waar gasten één op één virtueel in gesprek gaan met moderator Danny Frietman.

In het Dutch IT Security Project belichten Dutch IT-channel en Executive-People via hun online platformen, social media en het Dutch IT Channel magazine de komende maanden cybersecurity met trends en oplossingen waarmee organisaties hun business en data kunnen beschermen.

Witold Kepinski, Director Content en Editor in Chief van Dutch IT Channel: ”In de periode oktober tot en met december 2020 wordt zowel online als in print veel aandacht besteed aan het Dutch IT Security Project. In die periode worden interviews en kennisartikelen gepubliceerd met Thought Leaders, beleidsmakers en bedrijven en organisaties over dit onderwerp op de speciale security sectie van Dutch IT-channel en Executive-People.

Live talkshows en video’s Leaders of Security

Ook vinden er onder leiding van Dutch IT Channel moderator Danny Frietman een reeks van Dutch IT Security Talkshows plaats die live in een studio worden opgenomen en gaat Danny Frietman één op één virtueel in gesprek met gasten in de serie “The Leaders of Security”. Alle content wordt tevens geplaatst op de social media kanalen van Dutch IT-channel en Executive-People die een groot bereik hebben onder Nederlandse IT-beslissers en de IT-industrie. Dit biedt een interessante kans voor security aanbieders die door de COVID-19 maatregelen geen grote lokale events kunnen organiseren. Ze kunnen via Dutch IT Channel zowel IT-beslissers, IT-dienstverleners en andere spelers uit de IT-industrie bereiken.”

Security Survey

Markt intelligentie bureau Smart Profile presenteert in december de uitkomsten van de Dutch IT Security Survey. Dit onderzoek presenteert de stand van zaken rond het gebruik, adoptie van cybersecurity toepassingen bij IT-beslissers en aanbod van IT-industrie in Nederland. Dit onderzoek wordt uitgevoerd door Smart Profile in samenwerking met Dutch IT-channel en Executive-People en wordt ook uitgebreid besproken in de Talkshows.

Wordt nu Partner

Participatie aan dit project is bijzonder interessant voor IT-leveranciers, distributeurs, datacenter partijen en service providers die graag hun security aanbod willen tonen en verkopen aan IT-beslissers en IT-dienstverleners, zoals resellers, MSP’s en system integratoren. Komende maanden vinden tijdens het 'Dutch IT Security Project' interviews met sponsor partijen plaats die online gepubliceerd en gebundeld worden in de december 2020 editie van het Dutch IT-channel magazine.

Contact:

Voor alle informatie over en sponsormogelijkheden van het Dutch IT Security Project neem contact op met:

Rob de Kleijnen: [email protected]- 06-40236803
Yvonne Bansagi:
[email protected]- 06-23530399
Marc Jongbloed:
[email protected]- 06-43753759

Het Dutch IT Security Project wordt mede mogelijk gemaakt door Smart Profile. The Hague Security Delta is ‘Endorsing Partner’ van het Project. Download HIER de informatiefolder

Het Dutch IT Channel Security Project 2020 wordt mede mogelijk gemaakt door onze sponsoren:

Diamond Partners


Platinum Partners


Gold Partners


Onderzoek Partner


Organisatie