Dutch IT Security Day verplaatst naar 31 maart 2022

De Dutch IT Security Day, die gepland stond op 2 december in de Fokker Terminal in Den Haag, wordt verplaatst naar 31 maart 2022.

Witold Kepinski, Director Content en Editor-in-Chief van Dutch IT-channel: “Het is een moeilijk besluit, maar helaas zijn we genoodzaakt de Dutch IT Security Day te verplaatsen naar 31 maart 2022. De locatie, sprekers en het programma willen wij zoveel mogelijk hetzelfde houden met natuurlijk genoeg ruimte voor de dan actuele vraagstukken en uitdagingen”.

Frans Vertregt, Director Sales & Operations: “Wij hebben dit besluit moeten nemen op basis van de aangescherpte coronamaatregelen, de oplopende besmettingscijfers en de bijbehorende onzekerheid. Bij Dutch IT Channel staat de veiligheid van bezoekers, partners en medewerkers altijd op de eerste plaats. Ook willen wij onze gasten, die massaal hebben ingeschreven, naast een veilige omgeving ook de mogelijkheid bieden om weer echt te kunnen netwerken. De komende dagen informeren wij alle betrokkenen en hopen iedereen op 31 maart 2022 in de Fokker Terminal in Den Haag te treffen”.

Dutch IT Security Special en Studio Talkshows

De Dutch IT Security special verschijnt gewoon op 2 december en ook de studio talkshows onder leiding van moderator Danny Frietman gaan gewoon door. Alle content wordt ook online gepubliceerd in de Dutch IT Security sectie van onze platformen, Dutch IT-channel en Executive-People en de bijbehorende social mediakanalen.

Schrijf u in!

De Dutch IT Security Day op 31 maart 2022 is gratis toegankelijk voor IT-beslissers, IT-leveranciers en IT-dienstverleners. Bezoekers kunnen netwerken, keynotes volgen, deelnemen aan diverse break-out sessies en op onze informatiemarkt kennismaken met krachtige cybersecurity toepassingen. De dag wordt afgesloten met een gezellige netwerkborrel. 

Lees alles over het voorlopige dagprogramma op: https://eventleader.eu/security-day/#/

Registratie is gratis

Dutch IT Security Project belicht cybersecurity trends en toepassingen

Het Dutch IT Security Project belicht online en in de Dutch IT Channel Security Special actuele trends en toepassingen rond cybersecurity. In deze periode vinden ook Dutch IT Studio Talkshows en Virtual Talkshows “The Leaders of Security” plaats waar gasten in gesprek gaan met moderator Danny Frietman. Het project wordt afgesloten met de Dutch IT Security Day op 31 maart 2022 in de Fokker Terminal in Den Haag. Dit event is gratis toegankelijk is voor IT-beslissers en IT-dienstverleners. Hier kan men keynotes volgen en in diverse breakout sessies en een informatiemarkt kennismaken met krachtige cybersecurity toepassingen. Voor de Dutch IT Security Day kan je nu op deze link gratis inschrijven en je vindt er meer informatie over sprekers en het programma.

In het Dutch IT Security Project belichten Dutch IT-channel en Executive-People via de speciale sectie op hun online platformen, social media en in de Security special van Dutch IT Channel magazine de komende maanden cybersecurity met trends en toepassingen waarmee organisaties hun business en data kunnen beschermen.

Wordt nu Partner

Participatie aan dit project is bijzonder interessant voor IT-leveranciers, distributeurs, datacenter partijen en service providers die graag hun security aanbod willen tonen en verkopen aan IT-beslissers en IT-dienstverleners, zoals resellers, MSP’s en system integratoren. De interviews worden online gepubliceerd en gebundeld in de Security Special van Dutch IT-channel Magazine van december 2021.

Voor alle informatie en inschrijven voor de Dutch IT Security Day klik HIER

Het Dutch IT Security Project wordt mede mogelijk gemaakt door Smart Profile.

The Security Delta (HSD) is ‘Endorsing Partner’.

Contact:

Voor alle informatie over en sponsormogelijkheden van het Dutch IT Security Project neem contact op met:

Frans Vertregt: [email protected] - 06-10946545
Yvonne Bansagi:
[email protected]- 06-23530399
Marc Jongbloed:
[email protected]- 06-43753759

Het Dutch IT Security Project wordt mede mogelijk gemaakt door Smart Profile. The Hague Security Delta is ‘Endorsing Partner’ van het Project.


Diamond Partners


Platinum Partners

Gold PartnersSilver Partners

Onderzoek Partner

Endorsing Partner

Event Partner