Dutch IT Security Project 2022

Dutch IT Security Project van start

Het Dutch IT Security Project is van start gegaan. Hierbij belicht de redactie van Dutch IT Channel en Executive People actuele trends en toepassingen rond cybersecurity. In deze periode vinden ook Dutch IT Security Talkshows en Podcast plaats waar gasten in gesprek gaan met moderator Danny Frietman. Het project wordt afgesloten met de Dutch IT Security Day op 1 december in de Rijtuigenloods in Amersfoort. Dit event is gratis toegankelijk is voor IT-beslissers en IT-dienstverleners. Hier kan men keynotes volgen en in diverse breakout sessies en een informatiemarkt kennismaken met krachtige cybersecurity toepassingen.

In het Dutch IT Security Project belichten Dutch IT-channel en Executive-People via de speciale sectie op de online platformen, social media en in de Security special van Dutch IT Channel magazine de komende maanden security trends en toepassingen waarmee organisaties hun business en data kunnen beschermen.

Witold Kepinski, Director Content en Editor in Chief van Dutch IT Channel: “De afgelopen tijd is er een drastische toename geweest van grote cyberaanvallen, zoals Colonial Pipeline, SolarWinds en diverse ransowmare aanvallen op Nederlandse organisaties. Gezien de aanzienelijke kosten en de hoge frequentie van cyberinbreuken, dient elke organisatie een krachtige cybersecurity omgevingen te hebben. Daarom geven we zowel online als in print veel aandacht en inzicht rond het thema security. Zo krijgt de IT-beslissers inzicht hoe ze de cyberweerbaarheid van hun organisatie kunnen vergoten.”

Tijdens het Dutch IT Security Project publiceert de redactie interviews en kennisartikelen met Thought Leaders, beleidsmakers en bedrijven en organisaties op de speciale Dutch IT Security sectie van de platformen Dutch IT-channel en Executive-People. Ook vinden er onder leiding van Dutch IT Channel moderator Danny Frietman een reeks van Dutch IT Security Talkshows en Podcasts plaats die live in een studio worden opgenomen. Alle content wordt tevens geplaatst op de social media kanalen van Dutch IT-channel en Executive-People die een groot bereik hebben onder Nederlandse IT-beslissers en de IT-industrie.

Dutch IT Leaders Security Survey

Markt intelligentie bureau Smart Profile presenteert samen met Dutch IT Channel in december 2022 de uitkomsten van de Dutch IT Leaders Security Survey powered by Veeam, Trend Micro emn Cloudian. Dit onderzoek, waar IT-leiders tot eind oktober 2022 aan deel kunnen nemen, geeft de stand van zaken rond het gebruik, adoptie van cybersecurity toepassingen bij IT-beslissers en aanbod van IT-industrie in Nederland.

Wordt nu Partner

Participatie aan dit project is bijzonder interessant voor IT-leveranciers, distributeurs, datacenter partijen en service providers die graag hun security aanbod willen tonen en verkopen aan IT-beslissers en IT-dienstverleners, zoals resellers, MSP’s en system integratoren. De interviews worden online gepubliceerd en gebundeld in de Security Special van Dutch IT-channel Magazine van december 2022.

Voor alle informatie over en sponsormogelijkheden van het Dutch IT Security Project neem contact op met:

Frans Vertregt: f.vertregt@dutchitchannel.nl - 06-10946545
Yvonne Bansagi:
y.bansagi@dutchitchannel.nl- 06-23530399

Het Dutch IT Security Project wordt mede mogelijk gemaakt door Smart Profile. The Hague Security Delta is ‘Endorsing Partner’ van het Project.


Diamond Partners

Platinum Partners

Gold PartnersSilver Partners

Onderzoek Partner

Endorsing Partner

Event Partner