Over The Future of Business Technology

Dutch IT-channel belicht business technologie van de toekomst

Lustrum event: Future of Business Technology

Dutch IT-channel bestaat vijf jaar en dat vieren wij in 2018! Dutch IT-channel biedt met zijn lustrum activiteiten onder de noemer ‘The Future of Business Technology’ bedrijven de mogelijkheid om het innoverende karakter en de visie van de organisatie op indringende wijze te delen met IT-beslissers en de IT-branche! Dat doen we multimediaal met Future of Business Technology online activiteiten, het Future of Business Technology magazine en een afsluitend event. Dit netwerk- en kennisevent vindt op 17 mei 2018 in het Omniversum te Den Haag. 

5 jaar geleden werd Dutch IT-channel opgericht op verzoek van IT-leveranciers, distributeurs en resellers. Vijf jaar later is Dutch IT-channel hét toonaangevende platform voor de Nederlandse IT Business. Bedrijven en mensen uit de Nederlandse IT Business weten elkaar te vinden via het magazine, website en social mediakanalen (TwitterFacebookLinkedIn, Instagram),  maar ook ‘live’ op de goed bezochte netwerkevenementen zoals het Dutch IT Channel Awards Nieuwjaarsgala, het Dutch IT Society Event en de Dutch IT Golf Cup. Het vijfjarig bestaan van deze channel community wordt gevierd met een lustrum editie waarbij we 5 jaar vooruitkijken in de toekomst van de I(C)T met ‘The Future of Business Technology’ als overkoepelend thema.

‘The Future of Business Technology’ interviews en achtergrondartikelen worden geschreven door een ervaren team van IT-journalisten onder leiding van Witold Kepinski, hoofdredacteur van Dutch IT-channel.

Na online publicatie zullen de interviews en artikelen worden gebundeld in een unieke éénmalige printuitgave en het geheel wordt afgesloten met het ‘The Future of Business Technology Event’ op 17 mei 2018 georganiseerd in het Omniversum te Den Haag.  Op dit exclusieve event stellen wij een programma samen waarin o.a. inspirerende visionairs u uitdagen om na te denken en te discussiëren over het IT-landschap van de toekomst. Naast uw en onze genodigden is dit event uitsluitend toegankelijk voor C-Level Executives en line of business managers waarmee het event een uitgelezen mogelijkheid is om te netwerken.

Uiteraard denken wij ook aan de inwendige mens in lijn met het visionaire en inspirerende karakter van het event. We hebben BN-er Pierre Wind -bekende en erkende chef-kok en culinair inspirator- bereid gevonden dit event op te luisteren met zijn verrassende, innoverende en futuristische kookkunsten. Pierre zal in zijn  geheel eigen stijl het ‘The Future of Business Technology Event’ op 17 mei in Omniversum opluisteren en verrijken met zijn visie op ‘Future Cooking’.

Voor meer informatie of deelname neemt u contact op met:

Yvonne Bansagi: y.bansagi@dutchitchannel.nl  |  06-23 53 03 99