Witold Kepinski - 30 juni 2023

Sophos zet partner business in hoogste versnelling

Sophos organiseerde op 21 juni in het Louwman Museum de Sophos Partner Roadshow 2023. Tijdens het event met als motto 'Gear up your business' deelde Sophos onder meer zijn cybersecurity visie, gaf inzicht in zijn technologieën en belichtte zijn channelstrategie voor het komende jaar. De redactie van Dutch IT Channel was aanwezig en sprak met Hans Claeskens, Danielle Meulenberg en Scott Tyson van Sophos, en Niels de Waard van Aragorn ICT Dienstverlening.

Partners spelen een strategische rol in het onder de aandacht brengen van Sophos’ Cybersecurity-as-a-Service-aanbod, met name voor de Managed Detection & Response-oplossing. Dat werd ook onder andere belicht tijdens Sophos Partner Roadshow

Tijdens het event werden ook partners in het zonnetje gezet. Aragorn uit Eindhoven is uitgeroepen tot Sophos EMEA MSP of the Year. Niels de Waard, Business Development Manager bij Aragorn, kreeg de award overhandigd.

Hans Claeskens, channel director bij Sophos Benelux, zegt: “Volgens State of Ransomware 2023-rapport van Sophos heeft 66% van de organisaties in het afgelopen jaar te maken gehad met een ransomware-aanval. Dit is dezelfde uitkomst als vorig jaar. De dreiging neemt niet af, dus het is cruciaal dat organisaties innovatieve cybersecurityoplossingen implementeren. Ik ben verheugd om de partners te belonen die een grote bijdrage leveren aan het succes van Sophos in de Benelux en die onze klanten dagelijks helpen met hun cybersecuritybehoeften om hen te beschermen tegen ransomware en andere aanvallen.”

Gartner BW tm 02-11-2024 Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024
Dutch IT Golf Cup BN tm 16-09-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!