Witold Kepinski - 02 januari 2024

Danny Frietman spreekt Tim Tao over Huawei Cloud

Huawei Cloud is van plan zijn positie als vertrouwde partner voor bedrijven en organisaties in diverse sectoren te verstevigen. Dat doet Huawei Cloud onder andere vanuit zijn cloud datacenters in Ierland en Turkije. Danny Frietman, moderator bij Dutch IT Channel en Dutch IT Leaders, sprak hierover in het Huawei Technologies kantoor in Rijswjk met Tim Tao, President van de Huawei Cloud West Europe Region.

Huawei bedient samen met zijn partners met cloud diensten diverse topspelers in verschillende sectoren, waaronder financiële instellingen, de automobielsector, media, e-commerce en gaming, bediend met baanbrekende Huawei Cloud-oplossingen zo meldt Van Katwijk.

Het Huawei Cloud Partner Network (HCPN) ondersteunt partners daarin zoals met GoCloud-programma’s, bij het opbouwen van aanbod, het ontwikkelen van competenties en het creëren van toegevoegde waarde.

Huawei Cloud biedt ook een Software Partner-programma, gericht op het ondersteunen van de strategie van Huawei Cloud op het gebied van cloudinfrastructuren en PaaS-diensten. Huawei biedt in 2024 stimuleringsprogramma's aan, waaronder het Partner Customer Engagement-programma, het Migration Acceleration-programma, het MSP Cloud Transformation Support-programma en het Enterprise Discount-programma.

Verder biedt Huawei Cloud ondersteuning vanuit het European Partner GTM Centre, dat Go-To-Market (GTM) ondersteuning zal bieden met materialen en campagnes.


Gartner BW tm 02-11-2024 Vertiv BW 17-10 tm 31-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!