Witold Kepinski - 04 oktober 2024

Ronald Ooms - Veeam: Zorg goed voor je data

De redactie van Dutch IT Channel & Dutch IT Leaders was aanwezig bij de Veeam Software VeeamON Tour voor IT leaders en Channel Partners in Ouwehands Zoo in gemeente Rhenen. Hoofdredacteur Witold Kepinski sprak daar ter plekke in video interview met Ronald Ooms (VP EMEA) over het belang van data beschikbaarheid, cybersecurity en radical resilience. 'Zorg goed voor je data.'

VeeamON is het jaarlijkse evenement dat door Veeam wordt georganiseerd. Dit evenement is een must-attend voor iedereen die werkzaam is in de wereld van databeveiliging, IT-infrastructuur en cloudoplossingen.

Veeam is de grondlegger van het concept Radical Resilience (extreme veerkracht). Gegevensbeveiliging, intelligence en beveiliging worden samengebracht. Daar moeten zowel IT-leiders als Channel Partners klaar voor zijn, zo was de boodschap tijdens het VeeanON event.

Veeam belichtte nieuwe producten en functies tijdens VeeamON. Bezoekers kregen de kans om als eerste kennis te maken met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van databeveiliging en herstel.

VeeamON bood verder een uitstekende gelegenheid om te netwerken met andere IT-professionals, Veeam-experts en partners. Op de partner expo konden bezoekers kennismaken met het uitgebreide partnernetwerk van Veeam. Er stonden leveranciers met oplossingen en diensten die complementair zijn aan de Veeam-producten.

ALSO BW tm 16-10-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Copaco BN + BW 23-09 tm 06-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!