Witold Kepinski - 11 oktober 2024

TD SYNNEX Meet-IT Select: Experts belichten de toekomst van IT

Tijdens het recente TD SYNNEX Meet-IT Select event in België kwamen enkele van de belangrijkste spelers in de IT-sector samen om de toekomst van de industrie te bespreken. Met video-interviews met TD SYNNEX top executives zoals Patrick Steenssens, Hugo Detremmerie en Jochen Bonne werd een helder beeld geschetst van de belangrijkste trends en uitdagingen waar bedrijven en ook IT-resellers mee te maken krijgen.

AI: Overhyped of de toekomst?

Een van de centrale thema's tijdens het event was de opkomst van kunstmatige intelligentie (AI). Patrick Steenssens deelde zijn visie op de snelle evolutie van AI en de impact ervan op de markt. Steenssens stelt dat AI allesbehalve overhyped is. Volgens hem staan we aan de vooravond van een revolutie die alle sectoren gaat transformeren. Bedrijven die nu niet investeren in AI, zullen achterop raken.

Patrick Steenssens zette verder de toon met fascinerende inzichten in de macro-economische vooruitzichten, technologische trends en de toekomst van bestemmings-AI en duurzaamheid. Ook werd de nieuwe Connect-website, de plek waar het hele ecosysteem van TD Synnex samenkomt met gepersonaliseerde inhoud voor leveranciers en resellers

Hybride werken en de klantrelatie

De coronapandemie heeft de manier waarop we werken fundamenteel veranderd, zo vervolgt Hugo Detremmerie. Hij benadrukte het belang van een flexibele aanpak om aan de veranderende behoeften van klanten te voldoen en het ontzorgen van klanten. Verder gaat TD SYNNEX nog nauwer met partners samenwerken, onder andere met ‘Destination AI’.

Advanced Solutions: Een Benelux-brede aanpak

Jochen Bonne kondigde aan dat Advanced Solutions voortaan op Benelux-niveau wordt aangestuurd. Door de krachten te bundelen, kan TD SYNNEX klanten nog beter van dienst zijn met geavanceerde oplossingen.

TD SYNNEX: Klaar voor de toekomst

Alle geïnterviewde experts waren het erover eens dat TD SYNNEX komende jaren goed gepositioneerd is om de uitdagingen van de toekomst aan te gaan.

Sophos All Colours BW 10-10-2024 tm 31-10-2024 DIC Awards BW tm 28-10-2024
DIC Awards BN tm 28-10-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!