Witold Kepinski - 25 oktober 2024

IBM en Copaco organiseren WatsonXplore: De toekomst van AI binnen handbereik

IBM en Copaco nodigen bedrijven uit om de toekomst van AI te verkennen tijdens het exclusieve WatsonXplore event op 20 november in LIEMÈS, Utrecht. Dit evenement staat volledig in het teken van de mogelijkheden die IBM Watsonx biedt om bedrijfsprocessen te optimaliseren en innovatie te stimuleren. Witold Kepinski, Director Content van Dutch IT Channel spreekt hierover in een video interview met Valentijn Stolk (Technical Advisor Data & AI bij IBM) en Tijn van der Werf (Product Manager Copaco).

Het evenement, dat plaatsvindt in het sfeervolle LIEMÈS in Utrecht, is specifiek gericht op AI-georiënteerde resellers en partners, en biedt een diepgaande blik op de kracht van AI-technologieën voor de toekomst van bedrijven.

Ontdek de mogelijkheden van AIMet het groeiende belang van kunstmatige intelligentie (AI) in alle sectoren, is dit evenement een unieke gelegenheid voor bedrijven om niet alleen de nieuwste toepassingen van IBM’s watsonx te ontdekken, maar ook om inzicht te krijgen in de ethische en technologische uitdagingen die AI met zich meebrengt. De dag zal in het teken staan van toekomstgerichte innovatie, netwerkmogelijkheden en inspirerende presentaties van experts uit de industrie.

Hoogtepunten van het evenement:

· Keynote door astronaut André Kuipers: Kuipers deelt zijn unieke visie op technologie, innovatie en de uitdagingen van onbekend terrein verkennen.

· Interview over AI-ethiek: Met AI in opkomst is ethisch verantwoord gebruik van technologie essentieel.

· IBM Talks: Ontdek hoe partners watsonx hebben toegepast binnen uiteenlopende werkvelden, wat de veelzijdigheid en grenzeloze mogelijkheden van AI-innovaties benadrukt.

· Design Thinking sessie: Een plenaire workshop waarbij je de principes van Design Thinking toe gaat passen om AI-oplossingen te creëren die menselijke behoeften centraal stellen, met een focus op ethische, bruikbare en effectieve technologie. 

Een exclusieve kans voor resellers en partners

Het WatsonXplore-event onderscheidt zich door de unieke samenkomst van toonaangevende experts en diepgaande sessies. “We willen dat onze deelnemers niet alleen geïnspireerd raken door wat AI kan betekenen, maar vooral dat ze naar huis gaan met praktische kennis en tools om het in hun eigen organisatie toe te passen,” aldus Tijn van der Werf, product manager IBM bij Copaco. “De mogelijkheden van AI zijn eindeloos, maar wij helpen je om het concreet te maken en er direct mee aan de slag te gaan.”Meld je aan!Het evenement vindt plaats op woensdag 20 november 2024 in LIEMÈS, Utrecht. Vanwege de exclusieve aard van het evenement zijn er slechts een beperkt aantal tickets beschikbaar. 

Geïnteresseerden kunnen zich registreren via https://www.copaco.com/nl-nl/cac/copaco-ibm-watsonxplore

Tanium BW 08/10/2024 - 01/11/2024 DIC Awards BW tm 28-10-2024
Specops Software 22/10 t/m 5/11 BN+BW

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!