CTO Ruben Spruijt verlaat PQR voor Atlantis Computing

03-03-2015 | door: Wouter Hoeffnagel

CTO Ruben Spruijt verlaat PQR voor Atlantis Computing

Ruben Spruijt, CTO van PQR, verlaat PQR voor Atlantis Computing. Het vertrek werd eind vorig maand door Ruben intern aangekondigd. “Time to move ahead”, aldus Ruben Spruijt.

Ruben Spruijt, Chief Technology Officer (CTO), gaat PQR per 1 mei aanstaande verlaten. Hij heeft zich ruim 12 jaar ingezet voor PQR, eerst als Solution Architect en later als CTO. Ruben is nauw betrokken geweest bij diverse initiatieven binnen PQR. Met het vertrek van Ruben zullen de werkzaamheden die de CTO-functie met zich meebracht door een vast team van architecten die reeds bij PQR in dienst zijn, opgepakt worden.

Ronald Schaap, Algemeen Directeur PQR: “Bij PQR heeft Ruben de vrijheid en mogelijkheden gekregen om zich dusdanig te ontwikkelen dat hij nu een volgende stap in zijn carrière kan zetten. Het mag duidelijk zijn dat wij Ruben zullen missen, niet alleen op werkgebied, maar ook als persoon. Wij hopen in de toekomst nog veel met hem samen te kunnen werken en wensen hem veel succes toe in zijn nieuwe baan.”

Atlantis Computing is leverancier van software-defined storage en startte onlangs het Global Certified Partner Program. Dit is een Atlantis partner-ecosysteem en een wereldwijde business raamwerk ontworpen om aan de behoeften van de partners die Atlantis oplossingen verkopen te voldoen. Het partner netwerk omvat meer dan 300 Solution Partners wereldwijd en strategische Go-to-Market Partners, waaronder Cisco, Citrix, Dell, HP, IBM, Lenovo, SanDisk en VMware. Het programma omvat distributeurs en resellers (VAR's) die toegevoegde waarde bieden met de verkoop van Atlantis producten en oplossingen te verkopen aan zakelijke klanten.

Lees hier alle artikelen over Atlantis Computing.

 

Terug naar nieuws overzicht