Witold Kepinski - 05 april 2016

Yes Telecom viert succes met awards en ruim 350 genodigden

Yes Telecom viert succes met awards en ruim 350 genodigden image

Meer dan 350 genodigden bezochten het 'Yestival' netwerkevent van Yes Telecom in Central Studios Utrech.t Een exclusief netwerkevent, waarbij Yes haar Business Partners, resellers, fabrikanten en andere relaties bij elkaar brengt. Dit jaar een vernieuwd concept in Festivalstijl waarbij netwerken en verwonderen centraal stond met de Yes Solutions.

Uiteraard werden de welbekende Yes Awards uitgereikt aan de best presterende Business Partners en konden de gasten genieten van culinaire hoogstandjes. Mede door de bekendmaking van de overname van Dekatel, stond wederom de groei van Yes Telecom centraal.

MKB

Yes Telecom organiseerde het grootschalige Telecom event bij Central Studios in Utrecht. Tijdens het podiumprogramma met presentatrice Lauren Vester werd de nieuwe campagne; Yes, Eindelijk en het vernieuwde partnerprogramma gepresenteerd. “In onze imagocampagne zetten we de klant centraal. Waar het MKB nog steeds de ervaring heeft met Telecomproviders om als nummer behandeld te worden, doet Yes het anders en is hierin nog steeds onderscheidend. Ondernemers verdienen de beste service en horen zich niet bezig te houden met randzaken. Wij geven het MKB weer de vrijheid om te ondernemen. Yes.Eindelijk wordt een landelijke campagne waaraan we met geselecteerde partners verdere regionale invulling gaan geven middels een partnerprogramma. Hierbij staan onze Solutions centraal. Mooi om te zien dat we hier een enorme groei in realiseren”, aldus Lothar Steegstra. Ook werd er stilgestaan bij de overname van Dekatel dat gister bekend werd gemaakt. “Yes Telecom en Dekatel lijken op elkaar in werkwijze, klantbenadering en focus, met deze overname versterkt Yes Telecom haar positie in de zakelijke markt en haar portfolio”.

Tijdens Yestival kon men op verschillende plekken de Yes Solutions beleven en de nieuwste informatie inwinnen. Zo werden er live demonstraties gegeven van o.a. de hosted telefonie oplossing Mobiel Kantoor inclusief Yes InTouch en Device Management van Mobile Iron, met animaties en nieuwe folders. Op het "terras" kon men bijpraten en genieten van een culinaire invulling door stoere eigenzinnige foodtrucks. Aan de best presterende Business Partners werden de Yes Awards uitgereikt. De avond werd daarnaast spectaculair ingevuld met top entertainment.

AWARD WINNAARS:

Fastest Growing Partner Award: Contict

Loyalty Award: Telecom2Business

Best Customer Volume Performance Award: OnnIT

Best Solution Partner Award: XBA

Lowest Churn Award: Unica Schutte ICT

Best Overall Performance Award: Defero Communication Solutions

Dutch IT Golf Cup BW tm 16-09-2024 Dutch IT Security Day BW tm 15-10-2024
Gartner BN en BW tm 03-11-2024

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!