Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
08-09-2016 | door: Redactie
Deel dit artikel:

Geslaagd Dutch IT Society Event 2016 (video)

Op dinsdag 6 september 2016 vond voor de derde keer het Dutch IT Society Event plaats, dit keer in Fort Voordorp te Groenekan. Er kwamen tijdens dit netwerkevent ruim 400 mensen uit de gehele IT-branche samen.

CIO’s, IT-managers en directieleden van leveranciers, resellers distributeurs en PR- & communicatiebureaus konden in ongedwongen sfeer netwerken tijdens een culinaire beleving. Zij kwamen samen om te netwerken en nieuwe contacten op te doen en om over ontwikkelingen in de markt te praten en te toosten op een goede tweede helft van het jaar. Dat heeft allemaal plaatsgevonden in een goede ambiance met mooi zonnig weer. Tijdens het Dutch IT Society Event is ook een uitzending opgenomen van BNR Digitaal met aan tafel Erik Overvoorde (Royal Haskoning), Frank Buytendijk (Gartner), Danny Frietman en Marco van der Hoeven (Executive-People).

FinTech Inspiration Summit

De inhoudelijke programma's waren ook geslaagd. Ruim 60 mensen uit de financiële wereld bezochten het FinTech event georganiseerd door Executive-People samen met Banking Review. Daar werden ze door specialisten van de Nyenrode Universiteit, Gartner, Banken en IT-dienstverleners bijgepraat over de kansen en uitdagingen die FinTech biedt, zoals Blockchain.

Meet the press

Ook het Meet the Press event van Dutch IT-channel en Executive People werd drukbezocht. Computer Profile besprak de trends rond data integratie voor een beter inzicht in trends en ontwikkelingen in het tijdperk van de Digitale Transformatie. Tijdens Meet the Press werd ITWNET (IT World Net) Nederland, een zusterorganisatie van CIONET gelanceerd. Dutch IT-channel is een van de initiatiefnemers hiervan. Voor meer informatie klik hier.

Bekijk de sfeerfoto's van het Dutch IT Society Event op de Facebook pagina van Dutch IT-channel.

Terug naar video overzicht