Pivot3 Hyperconverged Software geschikt voor Cisco UCS
16-09-2016 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Pivot3 Hyperconverged Software geschikt voor Cisco UCS

De Pivot3 Hyperconverged Software is nu geschikt voor Cisco UCS server technologie. Hierdoor haalt Cisco de banden met Pivot3 meer aan en minder met rivaal Nutanix.

De Pivot 3 vSTAC OS software is nu geschikt om te werken met Cisco's Unified Computing System (UCS) en UCS Mini computing platformen.

Cisco investeert verder al een tijdje in SpringPath hyperconverged software. Dit meldt Frank Palumbo, verantwoordelijk bij Cisco als vicepresident worldwide Data Center and Virtualization, tijdens een Data Centre partner meeting in Rome. Cisco zegt niet hoeveel het investeert, maar de schatting is 5 tot 20 miljoen dollar. Springpath levert een abonnement gebaseerd dataplatform voor hyperconvergence dat standaardservers omzet in één enkele pool van computing en storage resources die elastisch kunnen worden geschaald. Het Springpath Data platform geeft organisaties meer flexibiliteit in IT-infrastructuur automatisering, voorkomt storage silo’s en dringt de kosten van datacentermodernisatie terug.

Leiders

Onderzoeksbureau Forrester benoemt de top-12 van Hyperconverged Infrastruct ure Providers die in het derde kwartaal van 2016 zich laten gelden. De markt wordt geleid door Nutanix, Simplivity en Pivot3. Atlantis Computing, Stratoscale, EMC en HyperGrid (Gridstore) zijn de beste Strong Performers.

In het rapport The Forrester Wave: Hyperconverged Infrastructure (HCI), Q3 2016: The 12 Providers That Matter Most And How They Stack Up staat een compleet overzicht van alle hyperconverged spelers met hun aanbod. 

Door: Witold Kepinski

Terug naar nieuws overzicht