Witold Kepinski - 24 september 2016

Mona Boot treedt terug als COO van Five 4 U

Five 4 U, de distributeur van onder andere Apple producten en accessoires voor tablets en smartphones met vestigingen in België en Nederland, meldt dat per 1 november 2016 Mona Boot terugtreedt na een dienstverband van 20 jaar als CCO van de onderneming in goed overleg met directie en de Raad van Commissarissen.

Five 4 U meldt aan zijn relaties: "In die periode (20 jaar) is de omzet van de vennootschap gegroeid van 22 miljoen naar 270 miljoen euro. Deze explosieve groei is gepaard gegaan met een continue verandering van de organisatie. De verwachting is dat deze groei en veranderingen zich ook in de komende jaren voordoen. Voorlopig gaat Mona genieten van een korte sabbatical. Gezien haar staat van dienst en ervaring heeft de directie Mona gevraagd beschikbaar te blijven als adviseur van de vennootschap."

Het nieuws komt kort nadat bekend werd dat IT-distributeur ALSO Holding van plan is Five 4 U over te nemen. Five 4 U vertegenwoordigt meer dan 50 leveranciers en heeft een internationale klantenkring van gerenommeerde resellers.

WK

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!