Pelikan cartridges werken prima na HP firmware printer update
22-09-2016 | door: Witold Kepinski

Pelikan cartridges werken prima na HP firmware printer update

De afgelopen week verschenen er veel berichten in de media over een firmware update van HP waarbij niet alle cartridge huismerken, zoals van 123ink, werken met bepaalde HP printers. Cartridge maker Pelikan meldt dat zijn huismerk wel uitstekend werkt met HP printers.

Pelikan meldt: "Na uitvoerige tests van de R&D afdeling van Pelikan blijkt echter, dat de Pelikan inkjet cartridges voor deze HP printers nog gewoon herkend worden en functioneren zoals voor de update. Kortom, er zijn geen problemen met Pelikan cartridges in HP printers. De firmware update van HP deed wereldwijd het nodige stof opwaaien. De inkjetcartridges van Hewlett Packard zijn nogal prijzig en veel consumenten wijken daarom uit naar inkjetcartridges van andere merken. Die mogelijkheid leek door de firmware update te zijn geblokkeerd. Nu blijkt echter, dat in ieder geval de cartridges van Pelikan ook nog gewoon werken."

Pelikan produceert al inkten sinds 1838. Toen bovendien in de jaren ’70 de inkjet- en lasertechnologie populair werd stapte het bedrijf ook in die business. Vandaag de dag behoort Pelikan tot de grootste onafhankelijke fabrikanten van printer supplies in Europa.  Het assortiment van Pelikan bevat cartridges voor alle populaire printers van Brother, Canon, Dell, Epson, Kyocera, Lexmark, Samsung en Hewlett Packard. Pelikan biedt 3 jaar garantie op alle printer supplies en bij het juiste gebruik van Pelikan cartridges tevens de garantie op de printer overneemt.

WK

Terug naar nieuws overzicht