Redactie - 29 oktober 2016

ATPI Corporate Events: 'Aantal evenementen in ICT-kanaal neemt snel toe'

ATPI Corporate Events: 'Aantal evenementen in ICT-kanaal neemt snel toe' image

Het aantal evenementen georganiseerd door ICT-partijen neemt snel toe. Oorzaak is de grote dynamiek in de markt als gevolg van ontwikkelingen als digitalisering en 'verclouding'. ATPI Corporate Events, specialist in het organiseren van netwerkevenementen, doet steeds meer projecten in het ICT-kanaal.

ATPI Corporate Events merkt in het ICT-kanaal een groeiende behoefte aan een specialist die de organisator van een netwerkevenement volledig ontzorgt. “Onze expertise is het optimaliseren van events; een event op de juiste manier inrichten”, vertelt client services manager Pien Keizer-de Vries. “De ontwikkelingen in de ICT-branche gaan ontzettend snel en veel bedrijven zitten in een transitie en moeten snel schakelen. De branche zit bovendien vol met start-ups: 'new kids on the block' die enorm accelereren. Effectief netwerken en je doelgroepen bereiken was daarom nog nooit zo belangrijk.”

De samenwerking die bedrijven met ATPI aangaan om betere events te organiseren, begint meestal met een eenmalig project. “We komen bijvoorbeeld in contact met een snel groeiend bedrijf dat al verschillende events heeft georganiseerd, maar zonder het beoogde resultaat”, vertelt manager corporate events Yolanda Logt. “Aanvankelijk blijft onze inbreng dan beperkt tot helpen met hand- en spandiensten. Maar kom je er een paar keer over de vloer, dan zie je steeds meer dingen die structureel fout of bijvoorbeeld heel traag gaan. We willen dan natuurlijk graag meer doen en een meer langdurige samenwerking aangaan, ook om het DNA van het bedrijf echt goed te leren kennen.”

Lees hier het volledige interview met ATPI Corporate Events

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!