Redactie - 02 december 2016

ATPI Corporate Events: 'Belang van live communicatie was nog nooit zo groot'

ATPI Corporate Events: 'Belang van live communicatie was nog nooit zo groot' image

In het ICT-kanaal was de behoefte aan 'live communicatie' nog nooit zo groot. Iedereen is op zoek naar klant- en partnerbinding en events zijn daarvoor een veelvuldig ingezet middel. “Voor partijen in het ICT-kanaal is het juist nu erg belangrijk om de juiste 'peers en prospects' aan tafel te krijgen”, vertelt Yolanda Logt van ATPI Corporate Events.

Iedereen in de ICT-branche is op zoek naar klant- en partnerbinding. In deze hectische tijden van digitalisering en een stormachtige cloud ontwikkeling is een goed contact met klanten en business partners cruciaal. Bij ATPI Corporate Events geloven ze sterk in face-to-face communicatie. En waar kan dat beter dan op een goed georganiseerd event? “Op evenementen worden de deals gemaakt”, vertelt manager corporate events Yolanda Logt. “Daar ontmoeten business managers en channel managers elkaar. Organisaties zien hun relaties bovendien als extra ogen en oren en als een extra (externe) sales force. Partners weten wat er in de markt gebeurt en zijn daarom heel belangrijk.”

Een event is volgens ATPI succesvol als er de ideale atmosfeer heerst om te netwerken. Logt: “Mensen moeten elkaar wat gunnen. Er moet een klik zijn. Je moet daarom precies weten wat een ICT-bedrijf doet, wie de mensen zijn die voor het bedrijf belangrijk zijn en wat zij leuk vinden om te doen. Een event moet vooral onderscheidend zijn.”

Lees hier het volledige interview met ATPI Corporate Events

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!