Om gebruik te maken van de Youtube player moet u Analytische en functionele cookies toestaan.

Wijzig cookie voorkeuren
13-03-2017 | door: Witold Kepinski
Deel dit artikel:

Veeam ziet hyper growth kansen (video)

Veeam, leverancier van back-up & restore, disaster recovery, data protection en availability voor on-premises, gevirtualiseerde en cloud omgevingen, heeft zijn onlangs zijn Veeam Partner Summit 2017 in Aviodrome in Lelystad gehouden. De leverancier, die geheel indirect verkoopt, schetste voor zijn partners de groeikansen. Dat is naast het MKB waar Veeam succesvol is nu ook de midmarket en enterprise markt. Tijdens de Veeam Partner Summit 2017 in Lelystad werden ook partner awards uitgereiktDutch IT-channel was erbij en sprak in een video interview met Lodewijk van Klaveren (Manager Channels Veeam Software Benelux), Ronald Ooms (Vice President North East Veeam Software EMEA), Bart Joosten (Account Manager Software Solutions Group bij Copaco Nederland) en Jonathan Klaster (IT Operations Manager Equinix Nederland).

Veeam werd in 2016 marktleider in de Nederlandse back-up markt en wil nu verder groeien, onder andere met back-up en archivering voor cloud omgevingen zoals Microsoft Office 365 en Veeam Agents voor Windows en Linux server platformen. Ook ziet het volop kansen met zijn oplossingen in samenwerking server en storage leveranciers zoals HPE, Cisco, Dell EMC, Nimble, NetApp en andere partijen in de markt.

Cloud

Partners worden verder warm gemaakt via het Cloud Connect 2.0 programma, een extra toevoeging van het Veeam Cloud Connect programma, waarbij zij data protection diensten krijgen van Veeam, VARs en duizenden cloud providers.

Foto's 

Bekijk hier de foto’s van de Veeam Partner Summit 2017.

Door: Witold Kepinski

Terug naar video overzicht