HP levert nieuwe A3 printers via channel partners

06-04-2017 | door: Redactie

HP levert nieuwe A3 printers via channel partners

HP Inc, introduceert nieuwe multifunctionele A3-printers (MFP’s) naar meer dan 80 landen. Het portfolio met de volgende generatie printers bevat volgens HP 54 types en biedt gekwalificeerde channel partners de mogelijkheid om nog meer maatwerk te leveren aan klanten met een breed scala aan printbehoeftes. HP wil met deze nieuwe A3-reeks de copier markt disrupten, een paar maanden nadat het printportfolio van Samsung voor 1,05 miljard dollar overnam.

Het nieuwe A3-portfolio verandert de huidige kopieerervaring voor klanten en serviceprofessionals door het aanbieden van geavanceerde beveiligingsfuncties, HP’s PageWide kleurenprint technologie en een langere uptime door HP’s Smart Device Services-technologie.

“We hebben de ambitie om onze partners een robuust portfolio aan te bieden van A3-MFP’s met vernieuwde technologieën en een scala aan finishing-opties om te voldoen aan de huidige en toekomstige printbehoeften”, zegt Tuan Tran, General Manager & Global Head, Office Printing Solutions, bij HP Inc. “Vandaag maken wij deze belofte waar, samen met onze missie om de markt te blijven vernieuwen. Met behulp van de enorme kennis die we hebben opgedaan via onze grootschalige commerciële printers, hebben we onze ontwerpen gestroomlijnd, printsnelheden verhoogd en de afdrukkwaliteit verbeterd, en dit alles voor lagere kosten.”

HP werkt samen met meer dan 500 resellers wereldwijd, waaronder veel van de grootste en snelst groeiende partners in hun regio’s. Met de komst van het A3-portfolio hebben partners nu nieuwe manieren om de omzet en de marges te laten groeien in deze channelgedreven mogelijkheid ter waarde van $55 miljard.

“We werken nauw samen met onze partners, bespreken hun behoeften, bekijken hun favoriete onderdelen en begrijpen daardoor hun businessmodel beter”, zegt Aurelio Maruggi, General Manager, A3 Solutions bij HP, Inc. “Deze co-innovatie heeft niet alleen onze relaties versterkt, maar had een directe, positieve invloed op het uiteindelijke portfolio.”

Veiligheid bevorderen en netwerken beveiligen

De nieuwe A3 printers zijn voorzien vam beveiligingsfuncties, om het groeiende aantal bedreigingen gericht op zakelijke MFP’s te bestrijden. Gezien het feit dat moderne MFP’s nu meer op pc’s lijken en het feit dat minder dan twee procemt van de honderden miljoenen MFP’s ter wereld goed zijn beveiligd, is het verbeteren van printbeveiliging een topprioriteit voor bedrijven, aldus HP.

 HP’s enterprise-class MFP’s zijn voorzien van een uitgebreide reeks beveiligingsfuncties die apparaten, data en documenten beschermen. Het creëren van deze gelaagde beveiligingsaanpak is nodig voor het bestrijden van geavanceerde aanvallen.

Cloud-based

HP’s portfolio van A3 MFP’s, inclusief drie PageWide-platformen en dertien LaserJet-platformen, worden geleverd met het cloud-based serviceoptimalisatieplatform, HP Smart Device Services (SDS). Door SDS hebben apparaten volgens HP een maximale uptime, door geavanceerde diagnoses, apparaatspecifieke probleemoplossingen en hulp op afstand in de huidige toonaangevende MPS toolkit te integreren.

De HP PageWide Pro single- en multifunctionele apparaten hebben printsnelheden variërend van 35 ppm tot 60 ppm (tot 80 ppm in General Office modus). HP’s PageWide-technologie is volgens de Amerikaanse leverancier ook duurzamer, terwijl de productie aanzienlijk minder verpakkingsafval met zich meebrengt, in combinatie met een lange levensduur.

Beschikbaarheid

HP’s A3 MFP’s zijn beschikbaar via gekwalificeerde channel partners, of rechtstreeks via HP. Meer informatie is hier te vinden.

Terug naar nieuws overzicht