Witold Kepinski - 26 april 2017

Dupaco distribueert Scale computing hyperconvergence technologie

Dupaco distribueert Scale computing hyperconvergence technologie image

Scale Computing, aanbieder van hyperconvergenoplossingen op het gebied van opslag, servers en virtualisatie voor kleine en middelgrote ondernemingen, heeft een samenwerking aangekondigd met Dupaco Distribution, een Nederlandse Value Added Distributor (VAD) die onderdeel uitmaakt van INGRAM MICRO. Met meer dan 30 jaar IT-ervaring gaat Dupaco het HC3-platform voor hyperconvergence en virtualisatie distribueren om de marktpositie van Scale Computing in Europa verder te versterken. 

Het HC3-platform van Scale Computing integreert opslag, servers, virtualisatie en beheer in één allesomvattend systeem. Omdat er geen licenties voor virtualisatiesoftware en externe opslagcapaciteit aangeschaft hoeven te worden, zorgen HC3-producten voor lagere kosten en een ingrijpende vereenvoudiging van de infrastructuur die nodig is om applicaties te laten draaien.

Partner Community Program

Dupaco, opgericht in 1985, maakt deel uit van Ingram Micro en beschikt over een breed scala aan IT-specialisten die klanten in Nederland ondersteunen bij het toepassen van innovatieve oplossingen. Als Value Added Distributor kan Dupaco gebruik maken van het Partner Community Program van Scale.

Dit programma biedt Value Added Resellers (VAR’s) en Managed Service Providers (MSP’s) toegang tot marketingtools, training, enablement, support en sales incentives, waardoor zij de verkoop van HC3-oplossingen op het gebied van hyperconverged in Nederland kunnen bevorderen. 

Virtualisatie, hyperconvergence, databescherming, beveiliging en open source

"Ons strategische partnerschap met Dupaco zal tot een groter gebruik van hyperconvergence in Europa leiden", zegt Johan Pellicaan, Managing Director EMEA bij Scale Computing. "Dit is een veelbelovende stap die past binnen ons streven om continu met nieuwe partijen samen te werken en via die partnerkanalen te blijven groeien. Nederland is een belangrijke markt op dit vlak en door de samenwerking met Dupaco beschikken wij over een ervaren partner op het gebied van virtualisatie, hyperconvergence, databescherming, beveiliging en open source."

Infrastructuur

Eric Segers, Vice President Benelux bij Ingram Micro, zegt het volgende over de samenwerking: "Het hyperconvergence-platform van Scale is perfect voor klanten die behoefte hebben aan een kosteneffectieve en optimaal beschikbare infrastructuur. Wij verwachten heel veel van de bundeling van krachten en zien ernaar uit om met Scale in Nederland een strategisch partnerschap aan te gaan." 

Voor meer informatie kunnen belangstellenden contact opnemen met Dupaco via http://www.dupaco.nl/ of met Scale Computing via http://www.scalecomputing.com.

Lees hier het interview met Johan Pellicaan.

Bekijk het video interview met de ceo van Scale Computing, Jeff Ready, in het kantoor van Ingram Micro en Dupaco.

Wil jij dagelijkse updates?

Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief!